Matkailuautolla reissussa

Olemme viettäneet tässä viimeiset kolme viikkoa miehen kanssa yhteistä kesälomaa. Pääasiassa olemme matkailleet melkein valmiilla matkailuautollamme täällä kotimaassa. 

Loman aluksi kävimme syntymäpäivillä Vaasassa ja päätimme juhlien jälkeen mennä puskaparkkiin Raippaluodon sillan kupeeseen. Siellä on hieno matkaparkkialue tosin ilman sähköä, mutta wc sekä nuotiopaikat löytyy. Maisemat korvaa kaiken sen mitä puuttuu :)

Heti uuden viikon alussa lähdimme Helsinkiin Rastila Campingiin ja sieltä Raumalle Poroholmaan. Näistä teimme teille videot YouTubeen kanavallemme Rakkaudesta Tekemiseen 

Ensimmäisellä videolla esittelemme hieman matkaamme Rastila Campingiin Helsinkiin.Toisella videolla siirrymme sateen saattelemina Rauman Poroholman upealle leirintäalueelle.
Tälläiset reissut meillä oli. Täytyy sanoa, että vaikka vähän satoikin niin suurimmaksi osaksi oli hyvä ja aurinkoinen sää. Jotenkin se sade ropajaa kivasti matkailuauton kattoon niin se ei haittaa. Se on jotenkin sellaista rentouttavaa välillä kuunnella.

Instagramissa mun kanavalla marjutslife näet lisää kuvia ja videota matkastamme.

Jos sinua kiinnostaa matkailuautoon liittyvät asiat niin niistä löydät lisää YouTube kanavaltamme Rakkaudesta Tekemiseen sekä Instagramista löytyy tili rakkaudestatekemiseen


Kiitos, jos / kun katsoit videon sekä tervetuloa seuraamaan meitä muihinkin kanaviin💓

Terveisin Marjut


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Tee se itse havukranssi