Moi Forest

                                                                                                                          *Sisältää mainoslinkin

                                                                              

Ootko kuullut  Moi Forest tuotteista? 

Hiljattain sain tutustua heidän tuotteisiinsa ja aloin kiinnostua niistä toden teolla, kun luin heidän metsäpölystään. Uskon siihen, että meille kaikille on tärkeää yhteys luonnon kanssa. Toisilla on kuitenkin vaikeaa joskus irrottautua hektisestä elämästä lähteäkseen usein luonnon keskelle. Moi Forestin tuotteiden mikrobiuute tuo ns. "metsän hyvät puolet purkissa luoksesi".

Suomen luonnosta tuleva Reconnecting Nature (TM) -mikrobiuute tukee ja vahvistaa tutkitusti ihmisen immuunijärjestelmää. Moi Forestin tuotteet myös kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa. 

Itse alkasin käyttämään Multipurpose Creamia punoittaviin ja aristaviin arpiini. Aluksi arpien kutina ja aristus jäivät pois ja pikku hiljaa myös punoitus hellitti. 

Sain testiin myös Baby Creamin, joka on suunniteltu erityisesti lapsille ohuemman koostumuksensa vuoksi. Itsellä, kun ei ole lapsia niin käytin tätä kuiviin käsiini, jotka alkasivat myös säilyttää kosteutta paremmin eikä kuivaneet enää niin kovasti. Tämä sopii myös ihan meikinalusvoiteeksi.

Mielestäni siis todella monikäyttöisiä ja hyödyllisiä tuotteita.


-Marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tee se itse havukranssi

Tonttupolku metsässä