Tervehdys taas

Uudet lämpimämmät tuulet ovat ainakin alkaneet puhaltaa täällä ja parhaillaan oleva loma on tehnyt terää. Olen saanut miettiä asioita ja saanut vahvistusta mieltäni painaviin asioihin. Ehkä se tosiaakin on niin, että ihmisen pitää pitää taukoja uudistuakseen. Saa edes hetken ladata akkujaa niin näkee taas mikä on tärkeää elämässä ja mikä vain sitä turhaa täytettä. Yksi selvä asia on se, että kaipasin kirjoittelua tänne blogiin ja tämä pieni tauko auttoi näkemään sen. Joten tästä on taas hyvä lähteä jatkamaan matkaa pienen hengähdystauon jälkeen.

Loma on hyvässä vaudissa ja pian jo loppusuorallakin. Jotenkin tuntuu, että neljä viikkoakin menee ihan siivillä. Säät ovat suosineet kyllä hyvin, voisiko sanoa että jopa liian hyvin. Lämmintä on piisannut heti lomapäivien alusta asti ja tässä parhaillaan tuulettimen edessä kirjoittelen. Mutta ei pitäisi kyllä valittaa niinkuin tavataan sanoa, koska se kylmyys sieltä kyllä tulee. Mutta se säistä.

Lomallamme olemme kolunneet niin pohjoista kuin eteläistä Suomeakin. On nähty kauniita sisustuksia sekä huviloita Kalajoen asuntomessuilla sekä upeita merimaisemia Turun Ruissalossa. Ruissalosta on hyvää vauhtia tulossa jokavuotinen matkailutraditio meidän asuntovaunuperheessämme. Mutta niin taas tänäkin vuonna silmä lepäsi kauniissa merimaisemassa niin että eihän sieltä olisi millään malttanut pois lähteä... vaan kyllä se koti-ikäväkin kuitenkin loppuvaiheessa hiipi. Eihän niitä kotioloja vaan mikään voita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi