Yllättävää kauneutta

Hellurei ja hellät tunteet. Niin meni naistenpäiväkin ohi suun ja en ehtinyt tänne ihanaisille toivottelemaan Hyvää naistenpäivää! Mutta jos minulta kysytään niin naistenpäivä on joka päivä :) Täällä on ollut niin hulinata valokuvauskoulutus juttujen ja talonrakennus suunnitelmien kanssa, että eipä sitä ole työpäivän jälkeen muuhun ollut voimavaroja. Mutta nyt onneksi päätin irtautua niistä ja tulla naputtelemaan tänne. Tuntuu, että aina kaikki uusi aluksi vaatii omat veronsa ennenkuin saa homman rullaamaan ja sitten se arki alkaa sujua omalla painollaan.

Paljon on siis tullut kuvailtua ja perehdyttyä valokuvaukseen muutenkin. Ihanaahan se on kun intohimoisesta harrastuksesta saa lisää tietoa ja oppii uutta. Toivottavasti myös kehitystä tapahtuu tämän vuoden aikana ja pääsen napsimaan hyviä kuvia uudesta kodista sekä maisemista. Haaveena olisi myös oppia tallentamaan ihmiset luonnollisesti kuviin. Sitä joudun kyllä aika paljon harjoittelemaan koska yleensä olen kuvannut maisemia sekä sisustusta yms. Mutta oppia ikä kaikki. 

Ensimmäisten kuvaustehtävien myötä olen oppinut löytämään kauneutta sellaisistakin paikoista mistä sitä en ole ehkä aiemmin osannut etsiäkkään. Etsin muotoja mutta löysinkin sen lisäksi kokonaisuuden joka alkoi kiehtoa minua.  Tässä hieman sellaisia ahaa elämyksiä.
Hyvää viikon jatkoa kaikille täältä maalaismaisemista
toivoo Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke