Rentouttava mäntymetsä
Lempipuuni on mänty ja varsinkin tällaisella kalliolla kukkulalla asustavat. Männyt jotka ovat ehkä hieman kitukasvuisia asuinpaikastaan johtuen. Rungot sekä oksat taipuilevat moneen malliin.

Ehkä se täällä lakeuksilla tuo mieleen Lapin lumon ja luonnon taian. Tällainen paikka on vain mielestäni ihanan rentouttava. Ehkä se on siinä, että kalliolla ollessa olen lähempänä ääretöntä taivasta, kurottaen kilpaa puiden kanssa valoon. Kitukasvuisissa männyissä näen sen, että epätäydellisyyskin voi olla maailman kauneinta. Vai voiko sitä epätäydellisyydeksi edes sanoa? Ei varmaankaan.
 Muu ympäröivä luonto on kuitenkin kaiken tämän kanssa sulassa sovussa. Sieltä löytyvät kaikki ne mieltäni rauhoittavat sävyt aina kallion harmaasta männyn vihreään sekä vaaleaan jäkälään.

Huomasin myös lenkkipolulla, että paljon oli taas satanut. Alamäessä vesi oli ihan syövyttänyt uria maahan. Nyt onneksi paistaa aurinko vaikka kyllä se joskus ihan hyvä on sadettakin luonnon saada.

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua
toivoo Marjut

Kommentit

Väylän Tyär sanoi…
Vettä on tosiaan tänä kesänä tullut.. Omalla lempi juoksupolullani on melkein koko kesän ollut kauheita vesi lammikoita. Onneksi nyt on useamman päivän paistanut aurinko niin lammikot jopa kerkeäisivät kuivaakin.
Kiitos kommentistasi. Joo kyllä nyt olisi lämmin ja aurinkoinen syksy paikallaan. Lenkkipolut kuivaisivat, maanviljelijät saisivat puinnit tehtyä ja kyllähän ne muiltakin ulkotyöt paremmin poutasäällä sujuu. Ja on se tuo aurinko vaan myös sellainen mielenkohentaja vailla vertaistaan.
Kaunis toi metsän pohja. Meillä harvoin näkee kalliota.
Minä en tosin ole mikään metsässä kävelijä, mutta tykkään kuvista.
Satu V sanoi…
Kyllä tuolla kelpaisi kuljeskella. Vettä on tosiaan piisannut tänä kesänä. Mukavaa sunnuntaita!
Sarin kotona sanoi…
Kauniit kuvat!
Kyllä on vettä satanut paljon. Tänäänkin on taas sateinen päivä.
Mukavaa päivän jatkoa sinne!
Lämmin kiitos taas kommenteistanne. Mieltä lämmittää kommenttinne vaikka ulkona taas tuuli viuhtoo ja vettä ripottelee. Toivottavasti tosiaan se sää tästä nyt vielä aurinkoisemmaksi muuttuisi. Ei tarvitsisi sen loskasään vielä alkaa kun ei sitten taas tiedä saadaanko sitä kunnon talvea tänäkään vuonna. Mutta nautitaan niistä kaikista hyvistä säistä mitä meille suodaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke