Vinkki tähtivaloihin

Joulu se sieltä tekee tuloaan kovaa vauhtia. Ei meinaa pysyä itse mukana kun numerot vilajaa silmissä ja ensimmäinen joulukuuta on jo huomenna.
Me olemme valmistautumassa ensimmäiseen jouluun uudessa kodissa ja muuttourakka on meneillään. Pikkuhiljaa olemme hakeneet tavaraa edellisestä osoitteesta uuteen ja järjestelleet niitä paikoilleen.

Tunnelmaa uuteen kotiin olen myös lähtenyt heti hakemaan ja onnekseni tavaroiden seasta löysin iki-ihanan tähtivalon. Voi että olen sitten hulluina näihin tähtikuvioihi... edelleen! 
Tästä lampusta kuitenkin poksahti heti alkutekijöihin lamppu joten ei se auttanut muuta kuin lähteä lamppuostoksille. Etsin samanlaista löytämättä ja sitten onnekseni sain suuni auki ja kysyin myyjää apuun. 

Vinkki! Myyjä suositteli minulle uutta 360 astetta loistavaa led lamppua. Siitäkö innostuneena päätin kokeilla sellaista. En ollut tullut ajatelleeksi että tavalliset lamput eivät avaudu valoltaan tuota 360 astetta. Kotona asetettuani lampun paikalleen huomasin heti kuinka paljon kirkkaammin valo loistaa myös tähden yläpuolelle ja muutenkin koko tähti oli "loistavampi" kuin aiemmin. Päivittelin että olipa tuuria että vanha meni rikki niin sai uuden ja paremman tilalle.
Loppu hyvin ja kaikki hyvin.


- Terveisin Marjut -

Kommentit

Kaunis tähti. Olipas mukava löytää uusi blogi, kiva blogi sinulla. Terveiset Pihakuiskaajan puutarhasta Pohjois-Karjalasta. Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa.
Marjut M sanoi…
Kiitos kommenteistanne :) Tähti on kyllä nyt niin "loistava" uuden lampun ansiosta.
Kiitos Anneli, tulen mielelläni kurkkaamaan blogiasi ja osallistumaan arvontaan :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke