Puutarhaunelmia

Aika kuluu kielletyn lujaa kun on paljon mielenkiintoista tekemistä. Puutarhuri opinnot vievät naista mukanaan ja vapaa-ajallakaan en ole tietenkään niitä asioita päässyt karkuun enkä edes ole halunnut. Ikkunalaudat ovat täynnä taimia, messuilta tuli tuliaisina yrttejä sekä kukkia. 

Yhden ison hankinnan tein myös taannoin asiaan liittyen. Menin ja tilasin netin kautta kasvihuoneen. Tuolla se pihalla odottaa paketissa parempia säitä ja kunnon pohjaa mille sen voi rakentaa.

 Ulos katsoessa tällä hetkellä ei voi uskoa, että olisi huhtikuun loppu kun lunta paasaa tulemaan vaakasuorana. No nämä säät nyt ovat olleet niin vaihtelevia joten uskon, että loppuviikkoon mennessä tämäkin säätila on muisto vain.

Pian se kesä sieltä tulee ja pääsee toteuttamaan talven aikana haaveiltuja asioita. Keskisellä käydessämme ostin ruukun jonka oli tarkoitus tulla etuterassille. Nyt se kuitenkin komeilee tuvassa pelargonia päällään. Minun mielestä ovat hyvä yhtälö ☺Terveisin MarjutKommentit

Onnea kasvihuoneen hankkimisen johdosta! Nyt vaan odottelemaan lämmintä keliä että kasvihuonetta pääsee kokoamaan. Mukavaa vappua!
Marjut M sanoi…
Kiitoksi paljon :) Ainakin on luvattu lämpenevää, että jos säätietoihin on luottaminen niin pian pitäsi päästä tositoimiin :) Sitä odotellessa. Hyvää vappua sinullekin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke