Kasvihuone valmiina

Pääsinpä vihdoin latailemaan kuvia valmiista kasvihuoneesta tänne. Valitettavasti kokoamisen välivaiheista ei ole kuvia. Sanotaanko, että "pientä" jännitystä oli pinnassa saadaanko kokoon koko komeutta. Toisilla oli usko varmaan koetuksella enemmän kuin toisilla. Täytyy sanoa, että en olisi iki maailmassa uskonut, että tuon kokoaminen on sellain urakka mitä se oli. Kokoamista oli ihan kahdelle päivää ja osaksi se varmaa johtui ohjeista jotka oli luultua heikommat. No mutta se on nyt koossa yhtenä kappaleena niiden miljoonien osien kokoamisen jälkee joten ei voi olla kuin tyytyväinen. 

Sopivasti kevään hulinoihin kasvihuone valmistuikin, joten sen kummempia suunnittelematta raijasin kaikki kynnelle kykenevät tasot ja ruukut kasveineen sisään. Se kun on jotain odottanut niin kovasti niin ei malta alkaa odottaa vaan toimeen on päästävä heti eikä hetkenpäästä. 

Samaan syssyy piti tietenkin saada aloittaa kasvimaan / perunamaan tekoa. Vähän kyllä alkoi jossain välissä tuntua, että nyt on hommia liiankin paljon. Tämähän ei usein hyvää tiedä vaan jotku asiat jää sitten retuperälle, mutta oppia ikä kaikki.

Seuraavassa postauksessa esittelenkin jo mitä kasvihuoneessani elelee 😃

Terveisin MarjutKommentit

On sulla komee kasvihuone. Kiva odotella lisää kuvia :)
Hieno kasvihuone. Joissakin jutuissa on niin tökerön huonot kokoamisohjeet...pitää katsoa netistä!
Marjut M sanoi…
Kiitoksia Tuija ja Satu. Olen kyllä tyytyväinen kasvihuoneeseen. Luultiin kanssa, että nyt on kunnon kokoamisohjeet kun niitä ohjeita oli sellainen kunnon nippu. Siinä sitten kootessa huomattiin, että ei välttämättä ollut ohjeet aina järjestyksessä kun piti välillä purkaa että sai jonkun jälkimmäisen palan kiinni. Aika palapeli oli. Sitten oli vielä tuuli riesana, mutta ei onneksi sitten niin kova tuuli mikä tuli viikon jälkeen kun kasvihuone oli koottu. Heti ensimmäiset koettelemukse sille, mutta hyvin se pysyi kasassa.
Sarin kotona sanoi…
Hieno kasvihuone!
Haluaisin itsekkin kasvihuoneen.
Hyvää kesän jatkoa!
Marjut M sanoi…
Kiitos Sari :) Kannatan kyllä kasvihuoneen hankkimista, jos mieli yhtään halajaa sellaista. Pienen vinkin annan, että ihan kaikista pienintä ei kannata ostaa koska kyllä tämä vaan vie mukanaan niinkuin sitä sanotaankin. Itse meinasin ostaa puolet tuosta pienemmän ja nyt kun katson ja mietin jos olisin ostanut sen niin olisi se jo ensimmäisenä kesänä jäänyt melko pieneksi. Mitä se onkaan sitten kun vauhtiin pääsee niin riittääkö tuo reipas 8 neliötä mihinkään vai saako alkaa säästämään seuraavaan kasvihuoneeseen :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke