Kevät


Kevät etenee kovaa vauhtia. Aivan silmissä alkaa paikat vihertää ja multasormia syyhytä. Puutarhurilla alkaa pukkaamaan pian hikeä otsalle suunnitelmien ja toteutusten kanssa. 

Linnut ovat jälleen pitänyt kovaa mekkalaa ulkona. Myös niillä on kiire rakentaa pesiä ja perustaa perheitä. Kevät on kiireistä aikaa, mutta siitä kannattaa myös nauttia. Nauttia siitä, kun kaikki herää taas eloon. Tämä on niin lyhyt aika, kun kaikki on aluillaan ja saa ihmetellä kasvun ihmettä.


Nyt on taas ollut puutarhureille kaikenlaisia tarjouksia ja itsekin sorruin jo yhteen. Ostin 60 säkkiä Belindan puutarhamultaa 100 e. Mielestäni aika hyvä tarjous ja tuolla pärjää jo jonkin aikaa. Saattaa jäädä jopa ensi kesään multaa.



Kevään touhujen tiimellyksessä on mukava käydä välillä rentoutumassa veden äärellä veneilemässä ohi virtaavassa Lapuanjoessa. Sulosta on kehkeytynyt ajan mittaan kova poika veneilemään. Mitä lujempaa mennään niin sitä enemmän se viihtyy. Nenä käy kovaa tahtia, kun se haistelee ympäristön tuoksuja. Ostettiin Sulolle myös pelastusliivit, jos veden varaan joudutaan jostain syystä. Hyvä varustaa kaikki veneessä olevat niin ihmiset kuin eläimet.


Projekteja on monenmoista. Hitaasti ja vähän nopempaa edistyneitä. Rantavajaa on rakennettu jo pari vuotta ja nyt se on saamassa terassin ja valokatteen päälleen. Eilen illalla istuttiin jo terassilla ihailemassa auringonlaskua, mutta vielä hommiakin terassin eteen saa tehdä.


Työt ei tekemällä lopu, joten aina kannattaa varata aikaa rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen. 

Kevätterveisin Marjut





Kommentit

Suositut tekstit