* Hoppy Room *


Tämä huone on toimittanut olemassa olonsa aikana
varmaan aika montaa virkaa jo entisilläkin asukkailla.
Meillä tämä huone on ollut olohuoneena pariin eri otteeseen, remonttin aikana jopa keittiönurkkausta yhdessä olohuoneen kanssa. Sitten tämä on ollut makuuhuoneenakin pariin eri otteeseen. Joten kyllä tässä talossa on vekslattu huoneita tämän seitsemän vuoden aikana jona minä olen täällä asustanut. Mutta tilanteet muuttuu ja remonttikin on vaatinut omat ratkaisunsa. 

Tämä huone remonttoitiin muutama vuosi sitten uuteen uskoon, kun laitettiin laattialämmitys. Olin toivonut hirsipaneelia ja tähän huoneeseen sellainen sitten laitettiin. Nyt tämä huone siis toimittaa sellaista Hoppy Roomia jossa voi askarrella, neuloa, ommella, lueskella löhötuolissa sekä olla tietokoneella.

Hoppy Roomiini olen sitten väsäillyt yhdessä mieheni kanssa
avohyllyjä askartelu- sekä tietokonepöydän virkaa toimittavan vanhan koulupöydän yläpuolelle joista taisinkin jo mainita aiemmassa postauksessani. 
Mutta jotenkin minusta tuntuu että tämä huone tulee olemaan aina "pikkuisen sekaisin" koska tänne tulee niin monta eri toimintoa. Joten en ota niin kovaa stressiä siitä, että kaikki kohdat hivelisivät omia sisustuksen mieltymyksiäni. Voihan siitä ajan mittaan sellainen hyvällä tuurilla tulla, kun pääsen oikein vauhtiin Hoppy Roomissani touhutessani. Sitten pitäis kyllä jo käydä vähän tallin puolellakin näyttämässä ainakin hiomapaperia ja valkoista maalisutia osalle tämän huoneen vanhoille huonekaluille.
Mutta kaikki aikanaan.

Nyt nautin tästä uudesta huoneesta sellaisenaan haaveillen uudesta sisustuksesta ajan myötä. Se haaveileminenhan on usein se melkeistä parhain asia ja myös ajan kanssa voi löytyä ne parhaat ratkaisut, kun huomaa kuinka huone käytännössä toimii parhaiten.-marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke