Ohuen pitsapohjataikinan ohje


4 dl vettä
1 pala hiivaa (tai 1 pss kuivahiivaa)
n. 9 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 rkl öljyä

Sekoita hiiva haaleaan veteen ja lisää muut aineet. Alusta taikina hyvin. Kohota leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Tämän reseptin bongasin jostain lehdestä ja tuli niin ihanan rapea pohja,
että päätin jakaa sen teidän kanssa.

Päälle laitoin kaikkea mitä jääkaapista taasen löysin:
metvurstia
paprikaa
tomaattia
sipulia
edam juustoa raasteena
ricotta juustoa
pikku sisko valkosipulijuusto
sinihomejuusto



Herkutteluterveisin

Marjut


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi