Metsä vol. 1

Eilen käyskentelin kameran kanssa metsässä ja ajattelin tehdä pienen kuvapläjäyksen tänne siellä nappaamistani kuvista.  Oli kyllä ihana käyskennellä kaikessa hiljaisuudessa ja ihailla kaunista metsää auringonpaisteen pilkistellessä puiden lomassa.
Metsässä kävely tekee myös liikunnallisessa mielessä hyvää koska koko kroppa joutuu ns. töihin epätasaisessa kävelymaastossa. Matkan varrella kiipeilin myös pienen mäen nyppylän päälle ja varmasti teki pakaralihaksille hyvää :) Joten taas metsään lähdettyä hoitui niin mieli kuin kroppakin. Pitäisi vain useammin lähteä tuohon lähimetsään, mutta jotenkin tuntuu että ne kerrat on liian harvassa kun sinne tulee lähdettyä.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihana kuvapläjäys, ihana metsä... siellä se sielu lepää ja täyttyy terveesti, niin ja tuotapa en ollut ajatellutkaan, että eri lihakset tulevat käyttöön... siis metsään vain enemmän joka iikka ja likka:)t. Jaana
Marjut sanoi…
Kiitti, kyllä se metsä ja yleensäkkin luonto täällä Suomessa vain on niin parasta. Ollessani silloin reissussa Dubaissa mietin, että onhan se meidän luonto vain niin kaunis verrattuna siihen autiomaahan vaikkakin sekin omalla laillaan huikea näky olikin. En tiedä jos siellä pitäisi asua niin kyllähän sitä Suomen luontoa alkaisi varmasti ikävöimään. Nyt sitä metsää ja luontoa vain ei sillälailla osaa kunnolla arvostaa kun se on tuossa ääressä ns. "liian likellä".

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi