Kevättä rinnassa

Keävät sieltä tekee tuloaan ja tuntuu, että omassakin elämässä on taas uuden alku niinkuin luonnossa. Helmikuun viimeistä vietetään ja virallisesti huomenna alkaa kevät. Itse olen ollut vähän sitä mieltä, että tämä helmikuu ainakin loppuosiltaan on mennyt keväästä ihan täysin. On ollut niin leutoa ja eilen viimeksi yllätyin kuinka se lumi onkaan yhtäkkiä sulanut puutarhassa niin paljon.
Kevättä on siis ollut rinnassa ja kevätkukat mielessä. Sisustusinto on myös taas nostanut päätään, mutta tällähetkellä on muutto kesken joten eipä paljon sisustella. Siksi onkin ihanaa, että on kukat. Niillä voi tuoda piristystä ja muutosta väliaikaisesti vaikka mihin tilaan. Alunperin ajattelin ostaa tulppaaneita, mutta helmililjat vei voiton. Kukkakauppakäynnillä inspiroiduin niin, että taas jäi ideoita kevättä varten kytemään mieleen. Saa nähdä ehdinkö niitä toteuttaa tässä muuttohässäkässä. Mutta onpa ainakin nämä ihanat helmililjat joiden kasvua ja kukoistusta saa seurata.


Ihanaa kevään alkua
kaikille <3

-marjut-

Kommentit

jaana janatuinen sanoi…
Siellä nuput jo piilostaan kurkistaa, aurinkoa hiukan ja kukat aukeaa ;-))
Joo saisi kyllä aurinkokin jo hieman näyttäytyä. Alkaa olemaan ne kerrat jo harvassa kun se valoilmio on taivaalla tätä nykyään ainakin täälläpäin. Tekisi niin hyvää luonnolle, kasveille ja tottakai myös itsellekkin, aurinkoa olen kaivannut :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi