Klipsikukkaro

Aiemmin kerroinkin jo lomalla joutuneeni ideoiden ja inspiraation pyörteisiin. Tässä yksi uusi tuotokseni jonka viimeistelin viikonloppuna. Kukkaron tekeminen on pyörinyt päässäni pitkän tovin. Pieni käsityö mutta jälleen tässäkin rima työn aloittamiseen ollut sen vuoksi korkealla kun on ajatellut, että riittääköhän omat taidot kukkarolukon paikalleen asettamiseen. 
Kuitenkin oikeastaan tämä ihana kangas oli se viimeinen niitti joka sai minut innostumaan niin että päätin kokeilla kukkaron tekoa. Ja todellakin kannatti taas kerran yrittää ylittää pelot koska tykästyin kukkaron tekoon todella paljon. Tällainen ommeltava lukko oli loppuviimein helppo laittaa vaikka hieman alku uutta opeteltaessa tuntuikin haastavalta. Kunnolla kun vain harsi kankaan ensin lukkoon paikoilleen niin omepelu oikealla langalla sujui helposti. Käsittääkseni niitä on vielä ainakin sellaisia puristettavia lukkoja joita pitäisi joskus koittaa myös.
Kaavan sekä kukkarolukon koon sain Suuresta Käsityölehdestä. Kaavassa oli eri kankaat mitä itse käytin. Siinä oli ulko- ja sisäpussukka. Kankaani oli kuitenkin niin paksua että käytin vain yhtä kangasta kahden sijaan.  Tälläinen siitä sitten tuli.


Terveiset inspiraatiokärpäsen puremalta Marjutilta :)

Kommentit

Maahinen sanoi…
Kaunis inspiraation tuotos, ihana kangas. On se vaan niin palkitsevaa tehdä itse kaikkea kivaa.
Kiitos 😊 Luomisvimma on kyllä parhaita tunteita maailmassa ja se onnistumisen ilo kun saa valmiiksi jotain omin pikku kätösin 😊

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke