Vanha Paukku

Viikko on jälleen vaihtunut loppuun mutta uusi kuukausi on vasta aluillaan. Hyvää aprillipäivää vaan kaikille! Onko teitä saatu höynäytettyä tänään? Minua ei ainakaan vielä.. onhan tätä iltaa vielä jäljellä :)
Paljon olen taas kuvaillut lähinnä tässä kotipitäjässä kaupungilla, maalaismaisemissa ja tontilla. Alkuviikosta tontilla oli ollut ahkeria työmiehiä mittailemassa tontin rajoja ja kotimme perustusten paikkoja. Nyt on siis talon paikka merkitty ja hyvä notten laittanut kaappia jo paikalle :) No ei nyt aivan mutta ainakin mittailin kuvitteellisia huoneita mielessäni siellä.

Tässä alhaalla on kuvia Vanhan Paukun alueelta täältä Lapualta. Mielestäni se on niin kaunis miljöö. Varsinkin punatiili, vanhat ikkunat ja köynnöskasvit sopivat niin hyvin yhteen.

Huomenna suuntaamme Seinäjoelle Pytinkimessuille. Alunperin ei pitänyt sinne mennä, mutta pankista saaduilla kupongeilla pääsemme ilmaiseksi joten pakkohan tämä tilaisuus on käyttää. Tänä vuonna sielä on vissiin enemmän tuota piha ja puutarha asiaa mikä minua ainkin kiinnostaa kovasti. Olen tässä etsinyt maisemasuunnittelijaa ja kysellytkin jo hintaa yhdestä paikasta. Vähän minulla on itsellä jo mielessä mitä tahtoisin mutta jotenkin sitä kaipaa ammattiapua näissä asioissa. Saa nähdä löydänkö sellaisen kukkarolle sopivan.

Hyvää viikonlopun alkua ja toivottavasti siitä tulee aurinkoinen !

-Marjut-

Kommentit

Satu V sanoi…
Täällä näyttäisi tulevan aurinkoinen lauantai! Jes! Mukavaa viikonloppua!
Kiitos. Samoin täällä. Kauniisti aamuaurinko alkoi sarastaa lenkillä. Hyvää ja aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle :)
Maahinen sanoi…
Teillä on edessä iso urakka, mutta varmaan mielenkiintoinen ja inspiroiva. Omaa kotia ja pihaa on ihana suunnitella. Messut antavat kivoja ideoita toteutettavaksi.
Kaunista vanhaa tiiliseinää. Upeat ikkunat todellakin ja ilmeisesti villiviini kapuaa pitkin seinää.
Inspiroivaa kevättä :-)
Kiitos Maahinen. Tosiaan kyllä urakkaa nyt riittää lähitulevaisuudessa, mutta on se ihanaa alkaa tehdä omaa kotia. Suoraan sanottuna, kyllä tässä alkaa tämä väliaikaisratkaisu koettelemaan ainakin meikäläisen hermoriepuja kun tavarat ovat suurimmaksi osaksi muuttolaatikoissa. Mistään ei löydy mitään juuri silloin kun pitäisi jne. On se oma koti vaan niin kullan kallis monellakin tapaa, ei vain niiden tavaroiden löytymisen vuoksi. Kyllä sitä osaa sitten ihan toisella lailla arvostaa kun pääsee sinne asti että se on valmis.
Joo villiviinihän se taitaa olla joka tuota seinää pitkin kapuaa, mietinkin mikä se voisi olla :)
Hyvää kevään jatkoa myös sinulle :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke