Vinkkejä sisustukseen Pytinkimessuilta

Viikonloppuna käväisimme Seinäjoella Pytinkimessuilla. Alunperin meidän ei edes pitänyt sinne mennä, kun tiedossa oli lautojen sahausta. Kävi kuitenki sitten sillä lailla, että se peruuntui ja viikolla pankista mies oli saanut ilmaiset liput niin pakkohan tämä tilaisuus oli käyttää. Aivan kuin kohtalo olisi meidän käsekenyt sinne mennä :)

Tämä kannatti ja kiitos pankin sekä kohtalon ;) Teimme kaupat eräällä osastolla kaikista kodinkoneista messuhintaan. Eli yksi murhe vähemmän ja taas ollaa hieman lähempänä omaa kotia. Kyllä tämä kauppa vaan sai ajattelemaan hieman konkreettisemmin asiaa, että tällä kertaa me todella rakennetaan se talo. No ainakin meillä on jo kodinkoneet vaikka kivijalkaakaan ei ole vielä kasattu.. toivoa tämä askel kuitenkin tällä matkalla antaa.

Koin myös yhden mukavan kohtaamisen tuiki tuntemattoman naisen kanssa. Juttelimme elämästä reippaan tunnin ja lopputolos oli: "Ei kannata murehtia mitään, asioilla on tapana järjestyä". Ihania tuollaiset kohtaamiset jolloin tapaamansa ihmisen kanssa ollaan heti samalla aaltopituudella. Tälläiset tapaamiset jäävät positiivisena asiana ikuisesti mieleen vaikka tätä ihmistä en enää tapaisikaa. Niin se vain on, että jotkut ihmiset vain käväisevät meidän elämässä ja silläkin on joku tarkoitus. Kohtaloa tämäkin, että olimme samassa paikassa samaan aikaan.

Muutenkin Pytinkimessuilla oli mukava vaan katsella ja tutkia uuteen kotiin sisustusjuttuja, käytännön asioita sekä vaan poimia ideoita... Tässä pari kuvaa sisustusjutuista (kuvat ei ole mainosta vaan itse ihankiksi todettuja). Laitan vielä myöhemmin postauksen erikseen pihoihin ja puutarhaan liittyen näiltä messuilta.Tämä koti oli värien puolesta eniten minun makuuni. Ihanan seesteinen ja kaunis valokuvatapettiseinä. I Love It!


Bloggareilla oli myös ihana diy-aiheinen osasto Pytinkimessuilla. Tästä pääset kurkkaamaan KotoPirkkojen blogeihin ja ideoihin enemmänkin.


Ihana putiikki Emmas & Mama's oli myös messuilla.-Marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi