Ohrahiutalepuuro

Tampereen puutarhamessuilta ostin kotiin tuomisina ohrahiutaleita. Myyjä kehui tuotetta niinkuin asiaan heillä yleensä kuuluukin ja päätin sitten kokeeksi ostaa yhden pussukan. Olen oikeastaan aina ollut puuron ystävä, mutta herkkuani on ollut ruis-, manna- ja riisipuuro. Ohra on ollut ehkä hieman harvinaisempi tuttavuus.
Nyt päätin sitten maistella tätä luomu ohrahiutalepuuroa joka ei kuulemma pala pohjaankaan! Ohjeissa sanotaan, että neste vain kiehautetaan ja hiutaleet seataan joukkoon jonka jälkeen lieden voi sammuttaa ja puuro jätetään hautumaan 20 minuutiksi. Punainen maito on kuulemma ehdoton tässä ja sillähän minäkin sitä sitten olen suurimmaksi osaksi keitellyt.
Päätin testata myös ohramannaa ohrahiutalepuuron ohella ja tulin kyllä siihen tulokseen, että voiton vei nyt hiutaleet. Koostumus oli pehmeä ja samettisen hyvän makuinen. Tätä olen sitten keitellyt meille iltasella silloin tällöin ja kyllä isäntäkin tykkää. 
(Tämä ei ole tuotteen mainos, vaan ihan oma kokemus tuotteesta /tuotteista).


Puurohetkeä jälleen odotellessa...
terveisin Marjut


Kommentit

Aurinkokujalla sanoi…
Voi kun minä en voi syödä ohrapuuroa, kun mulla on keliakia.
Osallistu kastehelmi arvontaan.
Hyvää torstai päivää.
Se onkin harmin paikka kun on allergia niin kaikkia ei voi syödä. Taidanpa tulla osallistumaan arvontaan, kiitoksia vaan :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke