Auringonlaskuja arjen yläpuolella

Tänään päätin viedä kirpparille lisää tavaraa. Onneksi siellä oli tavarat tehneet kauppansa niin uutta mahtui hyllylle. Kyllä on ihana tunne kun saa nurkista itselle tarpeetonta tavaraa pois. Tosin sinne mennessä pitää olla kyllä tarkkana ettei sorru ostamaan muiden pöydistä jotain. Sivusilmällä vain vilkuilin kun ohi kävelin, että olisihan siinä ollut jotain kivaa. Äkkiä ohi vain ettei tule sorruttua.

Kirpparireissun jälkeen menin vesijuoksemaan. Melkein parin vuoden tauon jälkeen pongin jälleen vettä vyö lanteilla. Kyllä tuntui ihanalta!!! En ollut enää muistaa kuinka hyvältä se tuntuikaan. Ajattelin, että josko nyt onnistuisin aloittamaan harrastuksen uudelleen. Edes kerta viikkoon kun onnistuisi käymään niin se olisi jo hyvä.

Ulkona on ollut nyt niin liukas, että lenkille lähtö on ollut kyllä työn takana. Aina vähän jännittää kävellessä jään päällä vaikka sitä on hiekoitettukin. Toistaiseksi olen pysynyt pystyssä toisin kuin mieheni.

Vaikka ulkona on ollut liukas niin säässä ei ole kyllä juuri nyt ollut mitään valitettavaa. Varsinkin iltapäivän auringonlaskut on ollut uskomattoman kauniita. Aivan ollut jo kesä mielessä ja jos totta puhutaan niin onhan niistä tullut mieleen etelänmatkojen auringonlaskutkin. Toistaiseksi matkakuumeeseen pitää riittää unelmointi. Huomasin, että todellisen tuntuiset puitteet sille saa uimahallissa johon tulee ulkomaalaisia. Seisoin suihkun alla, silmät kiinni kuunnellen vierasta kieltä. Nenääni kantautui vielä joku aivan taivaallisen hyväntuoksuinen shampoo tai suihkusaippua. Aivan siinä tuli mieleen joku hieno Spa hoitola ja hetken elin mielikuvituksissani kuuden tunnin lentomatkan päässä etelään.

Vaikka sitä etelänmatkat kiiluvatkin silmissä välillä niin mieluusti työntäisin kädet jo multaan täällä kotimaassa. Koulutehtäviä tehdessäni into vain kasvaa ja tämän tästä olen kerännyt kesää varten materiaalia nurkille tulevaa puutarhaa varten. Viimeisimpänä lautakasaa vasten nojaamaan kannettiin vanha sängynpääty ja patjan jousiosa. Näistä pitäisi jotain kivaa suunnitella ensi kesäksi. Pinterestistä olenkin käynyt pinnailemassa usein kaikkea kivaa puutarhaideaa.
Mutta nyt aika rientää ja minä myös.


Terveisin Marjut

Kommentit

Kiva kuulla, että kirpparihomma on ollut tuottoisaa. Joskus tuntuu, ettei siellä oikein mikään myy. Mutta riippuu tietysti siitä, mitä laittaa myyntiin ja mihin hintaan. Ihana tuo auringonlaskukuva. - Mukavaa alkavaa helmikuuta!
Marjut M sanoi…
Kiitoksia. Taitaa olla kyllä ensimmäinen kerta, kun itse kanssa huomaan myyntipöydältäni tavaran huvenneen. Ehkä tavarat ovat olleet nyt vain sellaisia mikä tekee kauppansa ja uskoisin hintojenkin olleen kohdallaan. Hinnoittelussa ei ole ollut nyt sitä "tunnearvoa" lisättynä hinnan päälle :) Paljon varmasti on kirppispaikallakin ja pitäjällä väliä. Jos porukka tykkää käydä siellä niin myös tavara vaihtaa omistajaa.
Kaunis auringonlasku.Itellä olis kans jotain tavaraa, mitä vois viedä kirpparille, mutta eipä vaan saa aikaiseksi.
Marjut M sanoi…
Kiitoksia kommenteista Satu. Pitkään kesti itselläkin paikan varaaminen ja sitten kun sen teki niin oli pakko myös alkaa haalia köyttämätöntä tavaraa kasaan ja hinnoitella. Se sujui kyllä sitten ihan mutkattomasti loppujen lopuksi. Se on vaan aina se alkusysäyksen saaminen jota pitää joskus odottaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke