Siementilausten aikaa


Uuden vuoden jälkeen yksi hienoimmista asioista on se, kun voi kääntää katseen kohti kesää. Kesää ja kukkasia ☺Mikä sen ihanampaa, kuin se aika, kun voi toden teolla alkaa aistimaan omassa sisimässään innon istuttaa jälleen jotain ihanaa. Sitten alkaa muistelemaan ja katselemaan valokuvista edelliskesien kukkaloistoa - oman tai muiden pihojen.


Uppouduttuani toviksi unelmiini sain siitä niin paljon voimia ja inspiraatiota, että sain aikaiseksi laittaa siementilauksen.  Tälläisen tilauksen tein:

- keijunmekko
- unikkoseos
- tulikukka (keltainen)
- maurinkiiltomalva
- ruiskaunokki (lilan eri sävyjä)
- ruusuruoho
- ranskantulikukka
-ruusumalva
- karpaattienkello
- tähkäkeijunkukka
- loistosalvia



Valitettavasti unelmoimalla nämä eivät taida kasvatetuksi tulla, joten kasvatus sekä istutushommia on tiedossa. Myös suunnittelulle ja maan muokkaukselle pitää varata oma aika. Hiljaa hyvä tulee.

Keijunmekon kanssa saa onneksi aloittaa jo niin varhain, että mullan purkitus saa alkaa vaikka heti.

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille.

Terveisin Marjut





Kommentit

Tosiaan alkaa olemaan ne ajat käsillä. Kinoksien keskellä tuntuu niin kaukaiselta mutta ehkä pitää itsekin käydä katsomassa valikoimat.
Marjut M sanoi…
Se on kyllä totta, että tuntuu niin kaukaiselta ajatella kesää ja kukkasia, kun ulkona on paukkupakkaset. Pari viikkoa sitten laitoin keijunmekon siemeniä jo kylvöön, kun ovat niin hidaskasvuisia. On kyllä niin vaikea tajuta, että näin varhain pitää olla asialla. Toisaalta mukava puuhastella kylvöjen parissa, se antaa toivoa tulevasta keväästä ja kesästä. Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle.

Suositut tekstit