Paluu arkeen näkymättömän sisustamisen kanssa

Nyt on taas osa lomista pidetty ja viime viikolla oli jo pari työpäivääkin. Piti ottaa suunnitellusti loman jälkeen pari vapaata ja ne tuli kyllä tarpeen. Uni maittoi niin ruhtinaallisesti omassa sängyssä. Matkoilla on mukava olla, mutta kyllä sieltä on mukava palatakkin.. ainakin oman sänkyn luo. 

Heti kaupassa käydessäni täällä koti Suomessa ostin tulppaanikimpun piristykseksi ja päätin, että nyt alkaa kevään ja pääsiäisen odotus. Aina on ihana odottaa jotain mukavaa ajankohtaa vaikka kyllä sitä tämänhetkistäkin elämää pitäisi osata elää täysillä eikä koko ajan odottaa tulevia tapahtumia, mutta minkä luonnolleen voi.

Nyt olen taas sisustellut kotia; vaihdellut verhoja ja järjestystä. Matka oli niin intensiivisen ihana ettei edes kotimaasta kodin huonemuutokset ehtineet vaivata päätäni. Olin siis täysin aivot narikassa ja heti kotiin palattuani mietinkin, että kuinka kauan tämä ihana olotila mahtaa kestää. No nyt on eletty vajaa viikko ja kyllä huomaa, että hieman on arkiset asiat valllanneet mieltä. Ostin matkalta kuitenkin suitsukkeita rentoutumista varten. Ne on niin ihanan tuoksuisia, että kyllä ne hetkeksi mielen vie pois takaisin matkaan ja rentouttaa joistakin arkisista ei niin mukavista asioista.

Sisustamisesta vielä... ja uudella teholla matkan jälkeen sisustamisesta innostuneena silittelin verhoja 10 jälkeen eilen illalla innoissani. Ajattelin: "Jee.. huomenna saa vaihtaa uudet verhot makkariin". Siellä kun on sellaiset väliaikaverhot ja tekstiilit muuttaa kuitenkin aika paljon tilaa joten odotan muutosta innolla. Sänkykin vaihdettiin toisinpäin ja sanoin miehelle, että nyt on mielestäni parempi nukkua, jotenkin on parempi feng shui (vaikka en niistä asioista mitään tiedäkkään). No kai silläkin asialla on jotain merkitystä kuinka päin se sänky siellä makkarissa on, jos se nukkumiseenkin vaikuttaa. Pitääkin joskus vähä perehtyä, kun on aikaa feng shuin maailmaan. Tiedä mitä ihania muutoksia se tuo tullessaan. 

Sen ainakin matkalla huomasin, että erityisesti tuoksut vaikuttavat minuun kovasti. Siellä ne itämaiset tuoksut leijui ilmassa niin voimakkaasti, että ne toi sellaisen ihanan fiiliksen. Tätä näkymätöntä sisustamista aion kyllä toteuttaa täällä kotona jatkossakin. Nyt se on aloitettu jo suitsukkeilla sekä tuoksukynttilöillä ja jatkuu imurointituoksuilla, ihanilla wc:n raikastimilla sekä erilaisilla huonetuoksuilla... toivoa sopii etten mene liiallisuuksiin.. No sen varmaan huomaa siinä vaiheessa kun isäntä alkaa viihtyä enemmän ulkona kuin sisällä. Siitä en sitten tiedä onko se hyvä vai huono asia (nimittäin se isännän olipaikka), koska tiedän ettei hän tekemättömänä ulkona kuitenkaan jaksa olla ja tallikin pitäisi siivota ja järjestää.
Aurinkoista (toivottavasti)
sunnuntaipäivää kaikille!

-marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi