Vesijuoksua ja painon pudotusta

Hankin uimahalliin oikein 10 kerran sarjalipun ja tänään oli innokkaan vesipedon osa 2 tästä sarjasta:)

Intaannuin sitten uudelleen koittamaan juoksuvyötä.. viimekerrasta on aikaa ja jotenkin se ei tuntunut yhtään kivalta silloin. Ex tempore päätin kokeilla tällä kertaa uudelleen sitä, kun muutamat naiset siinä niin hienosti niillä meni. 

Tällä kertaa maltoin lukea seinässä olevat ohjeet ja heti alkasi onnistua paremmin. Aluksi oli raskaampaa, mutta kun vauhtiin pääsin niin en olisi lopuksi malttanut lopettaa ollenkaan. Mutta ajattelin ettei sitä liikoja ensimmäisellä kerralla viitsi rehkiä ettei tuu traumoja ja kovin kipeeksi seuraavana päivänä.

Olenkin nyt loman jälkeen taas aloittanut kuntoilut muutenkin. Josko sitä saisi vähän painoa pudotettua tulevaa kesää silmälläpitäen. Silmissä siintää uusia pienempiä vaatteita ja tietysti se, että olisi itselläkin kevyempi olo.

Niin kuin laihduttamiseen kuuluu niin tein tänään salaattia. Laitoin jäävuorisalaattia, tomaattia, fetaa ja yllätyksekseni päätin laittaa sekaan kidneyn papuja. Eikä ollut mikään hassumpi veto. Eihän ne oikein millekkään maistu mutta proteiinia ja kuituja niistä pitäisi saada joten mikä sen parempaa kuntoilijan ruokaa.

Toivoa sopii, että tämä innostus uuteen lajiin ja ruoka-annosten pienentäminen sekä terveellisyys jatkuu myös jatkossakin. Olisi niin ihanaa olla kerrankin aikuisiällä hoikempi. Mutta pitää olla itselleen nyt kovana eikä repsahtaa. Mielessä on käynyt pienet lahjonnat aina noin viiden kilon purotuksen jälkeen. Mikä ei sinänsä ole mikään paha idea, koska pitäähän sitä nyt joskus itteänsä palakitakkin.

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

-marjut-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi