Hedelmäsose

Nyt kun vauhtiin olen päässyt niin ajattelin postailla lisää ruokakokeilujani. Eli tällä kertaa olen kokeillut tehdä hedelmäsosetta. Tässä reseptiä:

2 banaania
1 omena
1 prk ananasta
½ vaniljatangosta siemenet
Tupperin kätevälle emännänlahjalle on taas ollut käyttöä ja tälläkertaa käytin sitä soseuttamiseen. Sosehan muuttaa väriä ruskeammaksi mutta makuun se ei ainakaa vaikuttanut mitenkään. Sitä popsin puuron ja maustamattoman jogurttin kera ja hyvää on ollut.
Nyt kun juhlakausi on taas kiivaammillaan niin soseuttamallahan kakkujen välit saa maukkaiksi yhdistelemällä uusia ja vanhoja makuyhdistelmiä.

Joten eikun soseuttelemaan ja kokeilemaan rohkeasti uusia makuja!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Nami nami... varmasti hyvää hedelmäsosetta tuo ja ei ole lisäaineita. Vanilja siinä tuo varmasti hyvän vivahteen, täytyypä kokeilla itsekin. Oletko tietoinen, että kuinka hedelmäsosetta voisi kiinteyttää, jos laittaa kakun väliin... minun hedelmäsoseet tuppaa olemaan aika löysiä, koska en käytä niin paljon banaania? t. Jaana
Marjut sanoi…
Itseasiassa en kyllä osaa sanoa millä hedelmäsosetta saisi kiinteämmäksi. Toimisikahan liivate tähän tarkoitukseen? Apua, en kyllä tiedä mikä olisi oikea tapa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi