Keskikesän juhla

Se olis juhannusaatto nyt. Kylläpä tämä aika taas vain kiitää. Tuossa juuri puhuttiin, että joulunaikanakin oli lämpimämpää kuin tämän viikon tiistaina joten vaikka ei almanakkaan katsoisi niin tietäisi että juhannushan sieltä on tulossa.. keskikesän juhla ..
Itse lainasin kirjastosta taannon kirjan joka kertoi Ajasta sekä almanakoista ja kuinka historian saatossa ollaan päästy tähän gregoriaaniseen kalenteriin joka on yleisimmin käytössä maailmalla. Mutta aikaa ja vaivaahan siihen on mennyt ennenkuin tähän ajanlaskuun on päästy. Mutta onko se siltikään vielä ihan aito ja oikea kun ei eletä ns. kuun kierron mukaan. Olisiko se keskikesän juhla sittenkään ihan tässä kohdin oikealla paikalla? Luulisin että ei, mutta en ole niin paljon asiaan perehtynyt että voisin asioita varmaksi sanoa. Tosin kiinnostusta tuohon kuunkiertokalenteriin perehtymiseen olisi kyllä jos vain jostain saisi joskus aikaa nipistettyä muiden hommien ohella. Mutta nyt siis näillä mennään mitä luoja on luonut ja ainakin ympäristö vihertää niin kauniisti niin suopi tuota kesää nyt juhlia vaikka mittarit ja ajat mitä näyttäisi. Itse ainakin otan ihan rennosti sen kummallisempia paineita ottamatta siitä että talo pitäisi olla juhannuskunnossa tai pöydässä pitäisi olla juhlaruokaa. Pääasia on että saan vierailla läheisten luona ja viettää rauhallista aikaa rakkaani kanssa. Sillä sitten taas jaksaa lomaan saakka.

Joten eikun oikein hyvää keskikesän juhlaa kaikille ja juhlikaa turvallisesti! 

Minun lempi kesäkukkiani :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei ystävä, tänne käyn huikkaa, jotta huomaat... käyn laittamassa sinun sähköpostiin minun kännykkä- numeron, niin halutessasi voit ottaa yhteyttä, jos tänne hiekoille reissaatte. Jään nyt kesätauolle blogien lukemisesta, ettet ihmettele jos ei mitään kuulu. Hyvää kesää ja toivossa eletään, että ilmat tästä lämpenee. Oli muuten kiva tuo kukkakuva minkä olit ottanut ja nytpä tiedän senkin, mikä on sinun lempikukkasi:) Moi moi terv. Jaana
Marjut sanoi…
Heippa! Kävin vastailemassa mailiin :) Täällä muuten tänään kivan lämmin ilma ja voisi jopa sanoa, että tuntuu ihan kesältä.. vihdoin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi