Terassilla tapahtuu

Täällä taas monen yrityksen kautta, mutta on meinannut vähän vastustaa netin kanssa sekä olen sairastanut parin viikon aikana kaksi flunssaa ja toisella kertaa vielä sain mahataudin kaupan päällisiksi. Eli ei ole ihan hyvin tämä kuukausi lähtenyt käyntiin ja nyt ollaankin jo puolessa välissä pian juhannusta vastaanottamassa.

Tässä laittelen vähän muutaman viikon takaisia tunnelmia terassilta. Eipä terassi muuksi ole tässä ehtinyt toki muuttuakkaan vaikka kukkaset maljakossa aina vaihtuu sitä mukaa mikä kukkapenkissä kukoistaa.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei Marjut, ajattelin, että sinulla siellä kesä kiireitä, kun ei sinusta ole kuulunut, mutta oletkin sairastellut... no ihmekös tuo kun on niin kovin kylmää ja tuulista, siis ei oikein ole kesä päässyt vauhtiin, vaikkakin onhan ulkona aivan älyttömän kaunista ja vehreetä, silmä lepää jos missä:)Uskotaan, että vielä lämpenee ja päästään vielä kunnolla nauttimaan kaikesta kesään liittyvästä. Juhannuksena täytyy kyllä talviturkki heittää, makso mitä makso. Mutta missähän vaiheessa sinä olet oksan valkoiseksi suhhuuttanut, kun en ole aikaisemmin huomannut tai sitten en vaan muista. Nauttikaapa te siellä kivasta katetusta terassista, me vain haaveilemme moisesta. Moi moi ja pysy nyt terveenä. Ja laitahan postia, jos tänne päin jossain vaiheessa lähdette ajelemaan... ois aika huisia nähdä:) terv. Jaana
Marjut sanoi…
Heippa jälleen :) Tuossa kevät puolella oksa sai harvennuksen ja valkoista maalia pintaa. Nyt se on oikeastaan sellainen mistä joskus haaveilin. Joo olisi kyllä mukava nähdä, ilmoittelen kyllä jos sinne suunnille lähdemme kesälomalla ajelemaan. Lomaa toki saa tässä vielä pari viikkoa odotella ja loma suunnitelmatkaan eivät ole vielä lukossa :)
Anonyymi sanoi…
Jeps, voimia vielä töihin ja sitä ennnen hyvät Juhannukset. t. Jaana

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi