Instagram

Viime kesänä kun hurahdin viimein älypuhelin aikaan aloin perehtyä lisää sosiaalisen median tarjontaan. Tällöin tapahtui hurahtaminen Instagramiin. Vihdoin oli puhelin jolla sai ihan hyviä ja selkeitä kuvia sekä mikä melkein parasta; se on melkein aina mukana toisin kuin kamera. Monesti myös kotona on sellaisia tilanteita (yleesä Sulon kanssa) että kameraa ei ehdi hakea siihen tilanteeseen kun sen kuvan haluaa ottaa. Joskus tulee kyllä tallennettua samoja kuvia myös kamerallekkin, mutta Instagramiin on niin helppo ladata puhelimella tovissa kuva. Se on siis helppoa ja kätevää, I like it! Tässä kuvia omalta ContryLifeBlog sivustoltani johon pääset myös Instagramsivustoni nimeä klikkaamalla.

Kuten varmasti jo huomasittekin niin Sulo on aika vahvasti mukana sivustollani Instagrammissa. Siitä on niin mukava ikuistaa hauskoja ja suloisia kuvia kun kännykkä on käden ulottuvilla. Olisi myös mukava käydä katsomassa teidän muidenkin Instagram kuvia joten eikun kommentia sivustoni kuviin niin piipahdan katsomassa myös teidänkin kuvia.

Aurinkoisin kevätterveisin
 Marjut


Kommentit

jaana janatuinen sanoi…
Kauniita kuvia ihailtavana. Ja Sulo on kuvauksellisen kaunis ja suloinen :-)
Kiitos Jaana. Jolloinkin se Sulokin on vaan paikallaan ja siitä saa potrettia 😊 Useissa se on kyllä juuri unilla tai niiltä nousemassa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi