Venesauna osa 1

Meillä on suunnitelma ja se on jo vauhdissa vaikka rakennuslupaa joenrantatontille ei ole vielä saapunut. Suunnitelman nimi on venesauna jossa on terassi ja nukkumatila. Vaikka rakennuslupaa ei saataisikkaan niin tämä pieni suuri unelma toteutuu varmasti koska ei tarvitse maata pohjansa alle. Halusimme hieman esitellä teille projektiamme ja tässä ensiksi suunnitelma ihan paperilla.


Vene haettiin Pietarsaaresta traktorilla ja kaivinkonelavetilla. Ihan muitta mutkitta matka ei pitkän yhdistelmän kanssa mennyt mutta onnellisesti kotiin isäntä sen kanssa saapui. Joten tästä kaikki työ ja suunnitelmat alkoi.


Ensiksi isäntä korjasi veneen pohjan vauriot jotka piti lasikuiduttaa uudelleen. Sen jälkeen oli hionnan ja maalin vuoro. Myös vanhat katot ja sisusta purettiin. Kaide irrotettiin työn ajaksi pois ja se saa tulevaisuudessakin toimittaa samaa virkaa.

 
Kun vanhat puitteet oli poistettu niin uusi materiaali astui kuvioihin. Tässä on aloitettu keulassa makuutilan lattian rakenteita.


Peräosassa isäntä on rakentanut saunan lattiaa.


Tästä lähtisi tulevaisuudessa rappuset makuutilaan.


Makuutilassa on ihanat pyöreät pikkuikkunat. Yksi ikkuna on kadonnut matkan varrella mutta isäntä löysi netistä uuden ehomman jonka saa myös auki. Tämä on hyvä asia niin saadaan tuuletuskin pelaamaan kesähelteellä.


Keskisen Miljoonakirppikseltä tehtiin löytö! Tämä kapistus on toimittanut joskus knaapin paikkaa laiturilla tai veneessä. Nyt siitä tehdään saunankahva veneeseen.Tälläistä tälläkertaa ja kun projektia saadaan eteenpäin niin ilmestyy tänne myös uusi osa. Joten jatkoa seuraa :)


Terveisin Marjut ja JaniKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke