Matkailua Maisansalossa

Valio myrsky on taakse jäänyttä elämää mutta kyllä se vain oli jonkin verran jälleen tuhoja saanut aikaan. Matkalla näkyi puita kaatuneen ja yksi talonkin päälle. 

Perjantai-illalla Maisansaloon päästyämme oli Valio myrsky ehtinyt saamaan sielläkin paikat pimeäksi. Alueelle saavuttuamme ihmettelimme, kun toimiston valot olivat pois päältä. Ajateltiin, että joko se on mennyt kiinni. Pian selvisi kuitenkin, että alueelta oli sähköt poikki. Varmaan jonkun linjan päälle oli puu kaatunut, mutta onneksi tälläisiin nykyään varaudutaan sähköyhtiöissä hyvn ennalta. Sähköt palasivatkin jo puolen tunnin sisällä leiriytymisestämme joten meillä oli tuuria.

Seuraavana aamuna ei oikeastaan ollut myrskytuulesta tietoakaan ja pääsi jälleen lempiharrastuksen eli valokuvaamisen pariin. Sulo koiran kanssa taas heti aamutuimaan lähdin kävelylenkille kamera kainalossa. 

Päivemmällä hypättiin pyörän satulaan yhdessä isännän kanssa. Sulo juoksenteli isännän pyörän edessä ja minä sain rauhassa jälleen pysähdellä kameran kanssa kuvailemaan kaunista luontoa.Hyvää viikon alkua
toivoo Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke