Valio myrskyä ja matkailua

Eilen illalla saavuimme myrskytuulten saattelemana Teiskon Terälahdessa sijaitsevaan Maisansalon caravanalueelle. 
Vaikka sää oli illalla ajellessa kaunis niin Valio myrsky teki siitä kyllä hyvin jännittävän. Myrskypuuskat ottivat paikkapaikoin aika voimmakkaasti asuntoautoomme ja se piti kyllä isännän valppaana. Ei hän siinä kyllä maisemista juurikaan ehtinyt nauttia. Hänen tehtävä kuskina oli vain pitää auto omalla puolella tietä. 

Minä sen sijaan nautin näkymistä. Eritysesti minulle jäi mieleen Murolen ja Kapeen maalaistaipale. Navigaattorimme ansioista saimme tutkia nämäkin pikkureitit vaikka varmasti tänne Terälahdelle olisi ollut suorempi ja isompikin tie olemassa. Hieman kaipaa navigaattorimme siis päivitystä. Mutta tästä reitistä voin vain kiittää sitä.
IIlta alkoi olla jo pitkällä ja kaunis auringonlasku laskeutui metsien taakse. Niiden yläpuolella taivas värjäytyi kaniin turkoosiksi, vaaleanpunaiseksi ja liilaksi. Sitä ei voi edes kuvailla ja kameran esiin kaivaminen olisi ollut jopa turhaa. Siinä hetkessä oli oltava läsnä täysin tai se olisi mennyt ohi. Tällä taipaleella oli nousuja ja laskuja jotka ehkä tekivätkin osansa kauniiseen maisemaa kuin myös syksyn värjäämät lehtipuut. Ihana syksy <3 

Tässä ensimmäiset kuvat lenkkipolun varrelta täältä Maisansalon kauniista syksyisistä maisemista. 







Hyvää viikonloppua kaikille
-Marjut-



Kommentit

Suositut tekstit