Kuulumisia

Huh huh.. tämäkin viikko on jo loppusuoralla. Onneksi on jo perjantai. Alkuviikko meni vatsataudissa ja eilen käytiin siellä Taysissa. Sydämenasiat hyvin joten taas sai huokaista helpotuksesta. Seuraava kontrolli sitten vajaan vuoden päästä.

Nyt täällä jännittelen sitten tasan viikon päästä alkavaa Valkokuvauksen perusteet koulutusta. Ensimmäisellä kerralla pitää pitää pieni esitelmä itsestä valokuvaajana. Tämä on se vähemmän mieluinen tehtävä minulle. Otan vastaan esiintymisjännitystä potevilta hyviä vinkkejä jännityksen voittamiseen tai lieventämiseen. Toivon vain että sydän ei tao tuhatta ja sataa kun vuoroni tulee. Saisin edes asiani sanottua.
Olen kerännyt esitykseen valokuvia ja pohtinut mitä kertoisin. Vaikea yhtäkkiä kertoa itsestä ja suhteesta valokuvaukseen koska se on ollut minulle tähän asti lähinnä rakas harrastus. Toisaalta en ehkä muuten olisi tähän koulutukseen hakenut jos en toivoisi sen olevan myös jotain muutakin. Tässä ehkä juuri tajusinkin sen asian mitä salaisesti toivon. Jonain päivänä toivon, että minusta tulisi niin hyvä kuvaaja että voisin tehdä sitä vaikka osa- tai kokopäivätyönä. Se jää ehkä tässä nähtäväksi koulutuksen edetessä riittävätkö harrastajakuvaajan rahkeet siihen :)

Ilmeisesti myös rakennuslupamme on mennyt läpi vaikka meille ei suoranaista tietoa ole tullutkaan. Tulevilta naapureilta oli kyselty uutta tien nimeä kun talomme olisi nyt sitten kolmas joka siihen tielle rakennetaan. Täten saamme sille tielle oman nimen. Vielä kuitenkin otan ihan iisisti ja odotan sitä "mustaa valkoisella" tietoa :)

Tällaisia kuulumisia tälläerää. Pikkuhiljaa asiat alkavat jälleen rullata ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin :)


Hyvää viikonlopun alkua kaikille
toivoo Marjut

Kommentit

Satu V sanoi…
Voi kauhia, mäkin olen jännittäjätyyppiä eli ei oikein ole vinkkejä tuohon, mutta kovasti tsemppiä!
Kiitos :) Tsempit otetaan vastaan ja ne tulee tarpeeseen :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke