Liikkeellä on kuumetta...

Nyt on aika tautista aikaa ja paljon ihmisiä on ollut kuumeen kourissa. Itseen se ei ole ainakaan vielä tarttunut (kop kop.. pitää koputtaa puuta). Toivottavasti ei tulekkaan. Olen kuullut, että tässä taudissa ihan paikkoja särkee, niin koville se ottaa.

Terveydestä puheenollen. Tänään soittelin INR arvoja ja arvata saattoi, että hieman oli pompsahtanut yläkanttiin, karvan verran yli rajan. Mutta eikähän se tässä parissa viikossa uuteen testiin mennessä tasaannut. Ainakin toivoa sopii.

Ainoa asia mitä täällä tällä hetkellä siis podetaan on tuo iän ikuinen matkakuume. Aina matkan jälkeen kyllä ajattelen, että kyllä tässä taas nyt pitkän tovin pärjää kun on niin rentoutunut. Mutta kuinka ollakkaan kun ollaan täällä taas loskassa ja jäällä tarvottu niin kyllä aurinkoloma kelpaisi. Sitä nyt ei tosiaankaan ole näköpiirissä joten ajattelin piristää itseäni ja teitä vanhoilla matkakuvilla Duibaista. Joten näillä eväillä hoidan tätä matkakuumettani :) Toiveissa olisi päästä vielä jonain päivänä Dubaihin katsomaan mitä uutta, ihmeellistä ja maailman isointa siellä on saatu aikaiseksi.

Tässä ensimmäiseksi kuvia lentokoneesta käsin. Aivan upeita maisemia sai nähdä myös tästä perspektiivistä.

Hotellimme Belvedere Court Bur Dubaissa oli niin loistelias, että ei paremmasta väliä :) Kyllä meillä kelpasi tuolla olla. Mutta niinhän ne taitaa muutkin hotellit olla yhtä ökyisiä Dubaissa.
Paljon Dubaissa oli meneillä näitä rakennustyömaita niin teitä kuin rakennuksiakin.


Metrolta Dubai Malliin kulki kätevä tunneli joka kulki tämän ison tien ylitse josta voi myös ihailla Dubain kaupungin maisemia. Liikenteestä sen verran, että siellä voi saada sakon niin yli- kuin alinopeudesta. Tuolla ei heti tulisi mieleen autoa vuokrata. Julkiset olivat oiva ja halpa tapa liikkua.


Täältä pääset katsomaan aiemman postauksen Dubaista. Seuraavassa postaukseessa lähdemmekin katsomaan menoon aavikkosafarilla ja päivällisille beduiinikylään.

Terveisin MarjutKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi