Edullisestit etelän lämpöön

Postaus ei sisällä mainontaa vaan perustuu omiin mielipiteisiini. Harmautta, sadetta, loskaa, rapaa... Eilen se iski tajuntaa. Oli mielestäni syksyn ikävin sää tähän mennessä. Tähän asti sateiset säät eivät ole niin haitanneet. Nyt halu hypätä lentokoneeseen ja paeta etelän lämpöön tätä kaamosaikaa poltteli mieltäni. Kaunis lämmin auringonlasku siinteli silmissäni ajaessani tihkusateessa kotia kohti tuossa harmaudessa. 



Auringonlaskun aikaan, kaksin aina kaunihimpi.
Mallorca, Santa Ponsa
Kuva: Marjut M


Mallorca, Santa Ponsa
Kuva: Marjut M


Olemme kuitenkin jo heinäkuussa varautuneet siihen, että kesä (hyväkään sellainen) ei kestä ikuisuuksiin ainakaan Suomen kamaralla. Niinpä tilasimme TOP 10matkoilta edullisesti matkan etelän lämpöön. Todellakin toivon, että lämmintä vielä siihen aikaan piisaa kohteessamme. Menemme tänäkin vuonna Mallorcalle niinkuin viime vuonnakin syksyllä. Palman upea vanhakaupunki jäi pyörimään mieleen kauniine pikkuruisine katuineen ja upeiden vanhojen rakennusten vuoksi. Viime vuoden matkan jälkeen pohdin tohdimmeko tilata matkaa TOP 10matkojen kautta. Tästä näet mietteitä silloisesta matkastamme. Päätin kuitenki, että nyt me tiedetään jo kuinka hommat tämän firman kanssa hoidetaan ja matkasta viisastuneena lähdemme edullisesti etelän lämpöön taas.



Nämä pienet, idylliset kadut ovat Palmassa ihan parasta.
Mallorca, Palma
Kuva: Marjut M


Äkkilähdöillä pääsee myös edullisesti etelän lämpöön. Itse en ole uskaltanut vielä jättää niin viime tippaan matkojen tilaamista. Melkein se on ollut niin, että tilaan liian ennen. Ehkä kyse on siitä matkan fiilistelystä etukäteen. Tietää, että on jotain mitä odottaa. Tosin heinäkuusta marraskuulle on kyllä ollut jo siinä sietämättömyyden rajamailla. 



Mallorca, Santa Ponsa
Kuva: Marjut M


Mallorca, Santa Ponsa
Kuva: Marjut M

Löysin tällaisen firman kun Last minute charter joka myy kanssa edullisia matkoja. Mietin, että onko joku tilannut sieltä matkaa ja kuinka on matka onnistunut?



Mallorca, Palma
Kuva: Marjut M

Mallorca, Palma
Kuva: Marjut M





 Rakastan lukea toisten matkapostauksia niin laitahan kommenteihin blogisi osoitetta niin tulen lukaisemaan tarinoitasi etelän lämmöstä :)

Terveisin Marjut

Kommentit

Suositut tekstit