Aah... ihana aurinko...


Nyt on oikein kaunis kevätpäivä, melkein ilma on jo kesäinen. Vielä on kuitenkin hieman liian kirpsakka ilma kesään verrattuna vaikka asteita näyttäisikin olevan jo + 11 astetta. Aamun aloitin siirtämällä mansikat uuteen paikkaan. Mies väsäsi eilen minulle uuden mansikkamaan kohopenkkityylillä. Saas nähdä mitä mansikat tästä tykkää. Samaan paikkaan laitoin myös raparperin ja karviaispuskan. 

Selkäni hieman vihoittelee minulle liioista "ei ergonomisista" asennoista pihatöissä ja siksi joudun hieman tässä makoilemaan ja lepuuttamaan sitä. Sekös minua ottaa päästä, kun ilma on niin kaunis ja en pääse kuokkimaan piahalle.

Mansikkamaan muutostöiden jälkeen piipahdin paljussa kylpemässä ja olo tuntui siinä lämpimässä vedessä kelluessa aivan ihanalta. Selkää ei särkenyt sillä hetkellä, aurinko lämmitti ja linnut lauloi; olin kuin paratiisissa. Mutta kyllä se lepo välillä terää tekee ja sen jälkee jaksaa taas paremmin. Hyviä puolia tässä on myös se, että on aikaa ihastella muidenkin blogeja rauhassa ja saada ideoita taas omaan puutarhaan ja sisustukseen.

Aurinkoista ja lämmintä kevätpäivää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi