Rajaton muistini

Kuinka tuo minun muistini voikin olla niin hatara. Aiemmin olen jo tullut siihen tulokseen, että jos en jotain esimerkiksi nimeä kerralla saa taottua mieleeni niin en tule muistamaan sitä ikinä ainakaan niinkuin apteekin hylly tyyliin vaan se tulee vähä jälkijunassa.

Nyt sitten olen parisen viikkoa yrittänyt vierä postiin kahta kirjettä. No ne ovat olleet jo töissä mukana laukussa, mutta jostain syystä ne olivat tänään taas palautuneet keittiön pöydälle.

Sitten tänään taas lähdin asioille ja ajattelin, että nyt otan ne taas mukaani ja toiseen pitää ostaa vielä postimerkkikin ennenkö postilaatikkoon ne jätän.

No kuinka ollakkaan, kun tulin kotiin ja painoin oven sisään tulessani kiinni - niin samassa päähäni juolahti ne perskutin kirjeet. Joo toki muistin ostaa sen postimerkin, mutta siellä ne kököttää autossa ainavain. Marketissa ei reittini varrelle osunut postilootaa niin enhän minä niitä muistanut erikseen tiputtaa mihinkään. Joskus tuntuu, että päässäni jyllää liian paljon asioita enkä kerkiä mihinkään keskittyä järjestyksessä tai edes loppuun asti. Joten nyt pitää jo laittaa pukin lahjatoivelistaan uusi muisti tai pitäisikö samalla kertaa tilata uudet aivot, kun tuntuu että nämä vanhat ovat homehtuneet melkein kokonaan. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi