1700 -luvun markkinat

Lastasimme jälleen menneenä viikonloppuna asuntovaunun täyteen tavararaa ja lähdimme viettämään leirintäalueviikonloppua. Ennen kuin vaunun jalat olivat ehtineet maahan asti oli emäntä hävinnyt nurkan taakse ja painunut saunaan. Sieltä kävin koittamassa hietamontun kylmää vettä ja vieläkään ei koko turkki lähtenyt pois.

Kun oli saatu menneen viikon pölyt ja murheet karistettua saunaan niin loppuilta menikin karaokea kuunnellen leirintäalueen rantaravintolassa. Kyllä siinä pari tanssiaskeltakin tuli otettua. Seuraavana päivänä oli kuitenkin tiedossa viikonlopun kohokohta, joten kovin pitkälle ilta ei saanut venähtää. Tosin kyllä työviikon jälkeen uni kyllä maistuikin ajoissa.

Viikonlopu kohokohta oli Isonkyrön 1700-luvun markkinat ( http://www.1700-lmarkkinat.net/  ) idyllisessä joenrantamaisemassa. Kuulimme niistä sattumalta ja päätimme, että tämä tapahtuma on nähtävä. Oli se kyllä käymisen arvoinen kokemus. Mitään en ostanut, kun en malttanut. Mutta käsityöideoita kirjasin kyllä käynnin jälkeen ylös. Oli ne kyllä aivan eri luokkaa, kun sellaiset krääsämarkkinat. Mieluummin kyllä käyn juuri tuollaisissa käsityömarkkinoilla. Meinasin ostaa matonkudetta jotta teen virkaten siitä maton. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja ajattelin, että sitten vasta kun talo on aivan remontoitu vinttiä myören. Sitten on kiva virkata mattoa, kun tietää varmasti mihin sen laittaa ja minkä värisen tarvitsee.


maisema
Lähde:  http://www.1700-lmarkkinat.net/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi