Heinäseiväsnaulakko

Nyt oli aika tehdä jotain käytännöllistä mutta kivan näköistä. Tämä työ liittyy Suloon ja hänen tarvikkeisiinsa jotka makaavat eteisen pöydällä. Ongelma on siinä, että ne ovat siinä hujan hajan. Aamuisin lähes kukonlaulun aikaan joskus voi olla pientä hakaluutta löytää sieltä sekaiselta pöydältä yhtikäs mitään. Niinpä ajattelin, että tehdäänpä tälläinen pieni kiva naulakko heinäseipäistä, puutapeista ja viinipullon korkeista. Työssä ei ole käytetty nauloja vaan se on koottu puutapeilla sekä liimalla.
Nyt kaikki tarpeelliset taluttimet, valjaat, otsalamput yms. ovat paikalla silloin kun niitä tarvitaan. Toki tämä tarkoittaa myös sitä, että nämä jutut on muistettava laittaa käytön jälkeen paikoilleen naulakkoon :) Mutta käytäntö on tässä vajaan viikon jälkeen näyttänyt jo että kyllä sekin aika hyvin meiltä onnistuu.

Sunnuntaiterveisin Marjut


Kommentit

Jaana Janatuinen sanoi…
Oi, siitä tuli hieno. Kaunis puupinta noissa vanhoissa heinäseipäissä. Kivan mallin olette suunnitelleet.
Kaunis tuollaisenaankin, mutta plussaa vielä hyötykäyttö :-)
Kiitos Jaana. Ihanaa kyllä kun saa hyötykäytettyä noita vanhoja seipäitä johonkin käytännölliseen tarkoitukseen. Ja hyvä että se kauneus niisstä tavallaan säilyy vaikka niitä leikkelisi eri tarkoituseen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi