Massakorut

Kuljen aina vähän ns. "muodissa" jäljessä ja tälläkertaa Matti Myöhäisenä olen haksahtanut massailuun. En yhtään tiedä mistä sain idean tälläiseen puuhan ryhtyä mutta tässä sitä ollaan niin hurahtaneena tähän askartelun lajiin. Huomaan asiasta tietoa etsineenä, että näitä keskusteluja palstoilla on käyty jo muutama vuosi sitten. Joten taitaa olla enin villitys näiden tekoon jo menneen talven lumia mutta itselläni tämä juttu on tällähetkellä IN.
Innostukseni oli niin kova, että joulun välipäivinä lähdin metsästämään Fimo massaa paikallisesta kirjakaupasta (pienessä kaupungissa tälläisen tuotteen ostomahdollisuudet ovat aika rajalliset, mutta onneksi edes jostain saa täälläkin. Hyvällä tuurilla sitä siellä oli joten ei mikään huono paikka). Mutta tarjolla oli myös massaa jota ei tarvinnut uuniin laittaa. Sen tuotenimi oli DAS color. Päätin siis etä kokeilen molempia. Nyt olen tehnyt sitten tuolla DASilla tälläisiä koruja ensalkuun.

Terveiset täältä ispiraation syövereistä
toivoo Marjut

Kommentit

Jaana Janatuinen sanoi…
Kauniita ovat ja Sulo - luukoru the best :-)

Varmaan ihan hauskaa puuhaa, ei vaan ole tullut kokeiltua---vielä :-)
Kiitos Jaana kommentistasi :) Meinasin ensin tehdä sellaisen tassukorun. Mutta siihen hätään en saanut Sulolta tassuprofiilia :) joten luu sai kelevata. Mutta Sulo on sellainen järsiä joten luu taitaa kuvata sitä paremmin. Ehkä sen tassunkin aika sitten joskus tulee.
Tämä massailu on ihan hauskaa puuhaa. Tänä aamuna oli vuoro testata Fimo massaa ja olin aika sydämmellisissä tunnelmissa testatessani sitä. Mutta siitä lisää tuonnempana :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi