Pitsiliinavillitys

Minulla on menossa jonkinlainen pitsiliinavillitys tai voisiko sanoa pitsiliinakausi. Oli aikoja kun en voinut sietää pitsiliinoja, mutta onneksi en kuitenkaan hankkiutunut eroon näistä mummojen tekemistä ihanuuksista. Ehkä se oli se tunnearvo jota ainakin osasin arvostaa jos en sillähetkellä muuta. Nyt osaan kuitenkin arvostaa niitä kauniina taitavasti tehtyinä käsitöinä jotka ovat kuin käsityötaidetta ja hivelevät ainakin minun silmiäni kauneudellaan. On tuo ihmeellinen tuo ihmisen mieli kuinka iän karttuessa moni asia muuttuu omassa mielessä ja maussa. 
Nyt olen siis saanut päähäni koota vanhoja pitsiliinoja yhteen tehden niistä uudelle lankkupöydälle yhden ison pitsiliinan. Mukaan mahtuu kaikki pirteän värisetkin pitsiliinat koska ollaanhan nyt menossa kevättä kohden ja värit saavat näkyä  :)Hyvää viikonloppua kaikille
toivoo Marjut

Kommentit

mummeli sanoi…
Ihania pitsiliinoja, onneksi olet ne säilyttänyt ja nyt huomaat niiden kauneudenOikein hyvää tammikuun jatkoa.
Sisko sanoi…
Sulla on valinnanvaraa on niin kauniita liinoja.

Minulla on myös pitsiliinakokoelma.
Äitini liinat ja itse olen virkannut lisää, on niitä aika pino.
Tuta sanoi…
Kauniita ovat.. kaikki:)
Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!
Jaana Janatuinen sanoi…
Kauniita ovat ja tuossa lankkupöydällä vielä kauniimpia. Hieno idea :-) Hyvää viikonloppua.
Kiitosta paljon kommenteistanne. Mielestäni myös sopii tuohon lankkupöydälle hienosti. Kunpa itsekin osaisin tehdä pitsiliinoja mutta ei taida aika ja kärsivällisyys riittää harjoitteluun :) mutta onneksi on riittämiin näitä vanhoja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi