Sulo ja talven riemu

Ihanaa!! Saatiin kunnolla lunta! Vain Sulo poika on varmasti vielä enemmän  innoissansa tästä lumen tulosta kuin minä. Hän on selvästi talvikoira :) Niin innoissaan hän kirmaa lumessa, joten hänen onneaan ei voi olla huomaamatta. 
Kuono painuu metsässä lumen alle onkaloihin ja kävyn metsästys on alkanut. Periksi ei anneta vaikka mikä olisi, käpy on nyt löydettävä ja niinhän se on aina löytynytkin. Omassa pikku piha-aitauksessa voi juosta niin lujaa rinkiä kuin vain tassuista lähtee. Voi tätä talven ihanuutta ja Sulon suloisuutta :)
Lenkillä ollessamme eilen Sulo taituroi välillä liian lähellä ojan vierustaa. Humpsis vain ja niin oltiin lumirajan alapuolella. Mutta piankos sieltä sinnikäs Sulo tiensä takaisin maan kamaralle selvitti. Tässä kuvina Sulon talvielämää :)Lumisista maalaismaisemista 
tervehtii teitä Sulo ja Marjut

Kommentit

Jaana Janatuinen sanoi…
Voi, Sulo on kasvanut ja muuttunut pennunpallerosta, leikki-ikäiseksi.

Niin suloinen ja terhakka.
Kivat kuvat ja hauskasti kerroit Sulon seikkailuista.
Kiitos Jaana. Sulo on kyllä kasvanut aika lailla vaikka ei pikkukoirasta heti huomaakkaan, mutta kyllä ne palleromuodot ovat karisseet. Niinkuin tuolla g+ puolella jo kerroinkin että on se kyllä niin "rikastuttanut henkisesti" meidän elämää että en käsitä kuinka ilman sitä ollaan osattu elääkkään. Eilinenkin iltalenkki oli niin elämys sen kanssa, toista se olisi ollut jos olisi lähtenyt sinne itsekseen lenkille. Ei varmasti olisi saanut nauraa niin kovasti kuin sen kanssa sai. <3
mummeli sanoi…
Ihanat kuvat Sulosta. Kyllä tuo lumi on koirille kovin mieleistä, minulle jo riittäisi kovasti tuo mitä nyt on.
Hyvää vuodenjatkoa!
Kiitos mummeli. Näyttää olevan kovin mieleistä koirille tuo lumi :) Minullekkin riittäisi ihan tuo lumi nyt mitä on mutta kuulemma sitä lisää on tiedossa. Mihin sen sitten kaikki tässäkin pienellä markilla lykkää :) Oikein hyvää uuden vuoden jatkoa sinullekkin!
Liplatus sanoi…
Kyllä olet nimesi mukainen, niin suloinen karvakuono.
Teillä on lystiä yhdessä.:-)
Ihania kuvia!

Mukavaa alkanutta vuotta 2015!
Kiitos Liplatus. Meillä on kyllä niin lystiä temmeltää yhdessä. Sulo nimi oli melkein kerrasta selvä kun vilkaisin netissä tämän koiran kuvaa. Niin suloinen hän oli vaavina eikä ole minun silmissäni ainakaan suloisuuttaan menettänyt vaikka kasvanut onkin :)
Marika sanoi…
Voi miten söpö Sulo! :)
Minkä rotuinen poika on?
Sulo on kleinspitzin ja shiban sekoitus :)
Marika sanoi…
Onpas veikeä sekoitus!
Saa nähdä millainen kasvaa ♥
Joo niin on. Kaikki on sanonut täälläpäin ensinäkemältä että muistuttaa ketunpoikaa 😊

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi