Pääsiäiseen valmistautuminen

Eipä mene taas aikaakaan kun on jo pääsiäinen ja noidat kolkuttelevat ovella. Täällä maalaismaisemissa ollaan alettu jo suunnittelemaan ja toteuttamaan pääsiäisaiheisia koristeluita ulos. Mukaan on kerätty kaikki kynnelle kykenevät kanaset ja kukot. Sommitteluja piti toteuttaa monessa eri paikassa jotta vähän näki missä kukin kukko tai kana on sopevimmillaan. Inspiroivaa ja innostavaa puuhaa! Näistähän voisi tulostella vaikka pääsiäiskortteja. 







Oikein aurinkoista sunnuntaipäivää
ja piristävää pääsiäisen 
odotusta.
-Marjut-


Kommentit

Tuitiina sanoi…
Niinhän se pääsiäinen sieltä kohta tulee. Sinulla on jo hommat hyvin hanskassa! Kanaset ja tipuset valjastettu valmiiksi, hauskat erityisesti nuo seinä-amppelit,ovat kuin kananpesät ;-D
Marjut M sanoi…
Kiitos Tuitiina kommentista 😊 Seinäamppeleista syntyi kyllä sammalen kanssa oivat kanan pesät, sopivat paremmin tähän käyttöön ainakin tällä hetkellä 😊
Saassa sanoi…
Eipä tässä montaa viikkoa enää olekaan pääsiäiseen. Pitänee etsiä noita ja kissa laatikostaan ja ripustaa kattoon:-)
Ihania pääsiäiskoristeita, kylläpä on piha nyt koria. Ja vieraat saavat tullessaan ihastella kauniita pääsiäiskoristeluja.
Marika sanoi…
Apuva! Miten söpöä! :D ♥
Marjut M sanoi…
Kiitos Jaana ja Marika kommenteistanne. Pääsiäiskoristeet on kyllä niin ihanan piristäviä. Kaupat ovat taas näitä houkuttavan ihania koristeita pullollaan, mutta olen päättänyt pitäytyä vanhoissa koska nekin ovat vielä ihan hyvässä kunnossa ja piristävän värikkäitä myös.

Suositut tekstit