Betonisilla jalanjäljillä...

Nyt on viikonlopun valmistujaisjuhlista toivottavasti selvitty ja on aika taas tarkastella arkista aherrusta. 

Viime viikolla valettiin terassiin pohjaa ja tietenkin betonia jäi hieman ylitse niin sain toteuttaa omia haaveitani sillä.
Sain joskus auton renkaiden oston yhteydessä kyltiäisenä varvastossut ja ne oli kiinni tällaisessa kehikossa. Katsoin tossut irrotettuani, että tästähän jäi mukavat jalkakuviot. Heti alkoi raksuttaa, että eihän tälläistä voi pois heittää. Tämä täytetään betonilla ja raudalla niin siitä syntyy ehkä kivat jalanjäljet nurmikolle tai kukkatarhaan.
Olen tehnyt aiemminkin näillä kehikoilla samoja jalanjälkiä, mutta tein liian ohuet, enkä muistaakseni laittanut ollenkaa rautaa (vanhoja nauloja) massan sekaan niin ne eivät kestäneet ja astuessani niiden päälle ne menivät katki. Nyt siis uusi yritys ja saa nähdä kuinka ne kestävät vai tuleeko niistä vain koristeita.Tälläiset niistä tuli edelliskerralla ja nähtäväksi siis jää tämänkertaisten tuotosten kesävyys ja näyttävyys.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sinulla vaikka mitä ihanaa omaa tekemää, nämäkin jalanjäljet aivan ihanat, kunpa osaisimme omatkin sovittaa Suuremman askeliin, niin ne olisivat silloin sopivat:) Minulla takan reunuskivellä luonnonmuovaamat pienet kivi jalanjäljet... laittaisin sinulle kuvan, jos
osaisin näitä koneita käyttää paremmin. t. Jaana
Marjut sanoi…
Kiitos . Voi olisi hieno nähdä myös nuo oikein luonnon muovaamat kivet jotka sinulla on takan reunuskivinä. Pidän kovasti kaikista luonnonmateriaaleista.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi