Sadepäivän hommia

Säätietojen mukaan pitikin sataa, mutta heti aamulla herätessäni ei näyttänyt siltä. Ajattelin, että ulkohommat kutsuu. Sadehan sieltä sitten kuitenkin ennustusten mukaan tuli ja työt siirtyivätkin sisälle. Aloitin aamuni kuitenkin pikkuhiljaa laiskasti tv:n ääreltä. Häivähdyksenä kävi mielessä, että saankohan tänään mitään aikaiseksi.


Eilen aloitin tämän suunnitellun siivouspäiväni maton pesulla. Karvamaton kuivamisessa toki menee aikansa, mutta onhan sitä ennen imuroitava ja pestävä lattiatkin joten ei sitä aikaa kovin paljon tuhlattavaksikaan ole mikäli oikein kovaa se sohva vetää puoleensa. Koska tv: ja tietokonee äärellä se aika yleensä lentää. 


Kammettuani itseni sohvalta siivouspuuhiin huomasin hetkenpäästä yllättäen, että olen jo imuroinut, pessyt miheni yllättäen ostamalla H20 mopilla (joka osoittautui hyväksi extempore ostokseksi häneltä)jo joka paikan. Yhtäkkiä intoa ja puhtia riitti vielä muutamaan muuhunkin siivous ja järjestelypuuhaan.
Minä sitten rakastan sitä, että saan tehtyä enemmän kuin olen suunnitellut. Senpä takia palkitsenkin itseni kokeilemalla grillata sateelta suojassa ananasta johon päälle leikkaan sinihomejuustoa. Vanhojen Suomi-leffojen hartaana ihailijana aion kyllä näiden siivouspuuhien lomassa nauttia hieman meneillään olevasta lomastakin ja palkita vielä itseni tv:stä tulevalla elokuvalla.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi