Lomailua...

Tässä on vähän nyt lomailtu niin ei ole ehtinyt postailla. Olimme eilen Särkänniemessä ja sää nyt oli mikä oli. Vettä satoi välillä kaatamalla ja välillä vähän vähemmän. Mutta olen huomannut myös, että jos on kivaa niin ei se sää siihen vaikuta. Emme kuitenkaan ole sokerista niinkuin vanha sanonta sanoo. Olin varautunut etukäteen jo edullisempiin sadetakkeihin, koska tiedän että paikanpäällä niistä saa maksaa enemmän... säästöä se on pienikin säästö :)
Menimme mieheni kanssa entiseen Lemmenlaivaan nykyiseen Taikajokeen. Se oli eka laite johon  uskaltauduin mennä. Palan matkaa veneiltyämme juutuimme aivan yllättäen kiinni. Minua alkoi naurattaa aivan hillittömästi, kun oli ollut puhe aiemmin painorajoituksista... Yritimme tökkiä reunoista että pääsisimme eteenpäin, mutta ei. No sitten mieheni hyppäsi eteen istumaan ja kas kummaa vene lähti irtoamaan saman tien. Ei voinut kun nauraa ja myös toisella veneellä matkanneet jotka tilanteen näki sai hyvät naurut :)
Toinen laite johon uskallauduin oli Viikinkilaiva. Silmiä toki en tohtinut avata sen laivan kyydissä kuin kerran ja tietenkin lopussa, kun laite alkoi jo himmata. Sen kerrankin aikana, kun aukaisin silmäni niin jo maha kiersi ympyrää. Tälläiset laitteet eivat vain sovi minun vatsalleni eikä päälleni. 
Seuraavaksi uskaltauduin Tukkijokeen. Se on sellainen laite, että siihen täytyy mennä joka huvipuisto käynnillä jos sellainen sattuu huvipuistossa olemaan. Tälläkertaa se ei mieletäni ollut niin raju mitä muistin sen takavuosina olleen. 
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä oltiin Koskenlaskussa, joka oli ihan mukava lopetus. Sellainen rauhallinen ja ei niin jännittävä :) Sen jälkeen oli minun vuoroni mennä vähän kuivattelemaan itseäni ja huilaamaan, kun muu osa porukasta kävi testaamassa vielä hurjimpia laitteita johon en minä menisi vaikka maksettaisiin.
Kävimme tietenkin katsomassa Särkänniemen delfiineiden esityksen, sekä planetaarioesityksen ja akvaariossa kaloja. On ne delfiinit ja osa kaloista sitten niin suloisia ja ihanan värisiä.
Kommentit

minttu sanoi…
Kuulostaa siltä, että noin voisi käydä myös minulle tuurillani:)
Jovelan emäntä sanoi…
Vastavierailulla! Onpa komea sydämen muotoinen kivi tuossa ylhäällä. Missä sellainen on livenä?
Marjut sanoi…
Äitini luona on sellainen ja en tiedä onko sitä sitten joku aikoinaan jollain lailla muokannut vai onko itsestään lohkeillut sydämen muotoiseksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi