Ankea

Tämän viikon Makro Texin haasteen aiheena on

ANKEA


Päätin kuvata aiheeseen kuraa ja vettä, joka kuvaa aika lailla tätä lokakuun säätä. Lisää kontrastia sain traktorin jäljistä jotka olivat oikein painautuneet tähän kuravelliin. Vielä kikkailin kuvanmuokkausohjelmilla tätä ankeaa näkymää ja jo alkoi näyttää ainakin minun silmissäni tämä ankea näkymä paremmalta. Mielestäni joskus ankeillakin asioilla voi olla se kolikon toinen puoli joka ei ole niin ankea :)

Pieni Lintu - MakroTex challenge


Hyvää lokakuun loppua
toivoo Marjut 

Kommentit

Objektiivin läpi ankeudessakin on kauneutta...
Pieni Lintu sanoi…
Aivan upea kuva ja muokkaukset myös! Ankeutta parhaimmillaan, hyvää työtä.
Kiitos kommenteistanne. Joskus sitä yllättyy että ankeistakin asioista löytyy uusi parempi puoli 😊
päikkä sanoi…
Mahtava oivallus ja aika ankeaa.
Kiitos Päikkä kommenttista :)
Anonyymi sanoi…
Ankeus on katsojan silmässä, samoin kauneus. Nämä ovat kauniita!
pappilanmummo sanoi…
Jos elät tuota kuraa, niin ankealta tuntuu, mutta kuvaajalle se on kaunista!
Mustis sanoi…
Voi tätä kuravelliankeutta, jota tämä hienosti kuvattu traktorin jälki toi mieleeni. Pelloilla aikoinaan touhutessa muistan miten joskus upottiin pehmeään, vetiseen peltoon ja kuorma vielä päällä niin ei naurattanut ollenkaan. Se oli ankeutta parhaimillaan;)
Kiitos kommenteistanne. Joo kyllä se näin on että jos elää kuravelliarkea niin ei kyllä naurata. Muistan itsekin kuinka on pitänyt yrittää vellin läpi työntää kottikärryjä ja ei kyllä tullut mieleenkään valokuvata sitä. Mutta nyt kun sai kamera kädessä lampsia ilman miinkäänlaista muuta taakkaa niin jo alkasi kuvaaminen houkuttaa Ehkä takaraivossa oli se menneisyyden ankeus joka palasi mieleen tässä vellissä seistessäni ja siksi kuvasin sen tähän ankeus aiheeseen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi