Maitosiivilän tuunaus kattovalaisimeksi

Sain vinkin tai pikemminkin idean ystävältäni Ikean reissullamme etsiessäni valaisinta. Hän sanoi, että maitosiivilähän on saman muotoinen kun etsimäni valaisin. Niin jäi Ikean valaisin sinne ja alkoi maitosiivilän metsästäminen. Vielä samana iltana maitosiivilä löytyi ystäväni ladosta ja nyt se on raivannut tiensä pesun, hionnan, oikomisen ja kiillotuksen jälkeen meidän keittiön valaisimeksi.
Ikeasta ostin siis vain virtajohdon. Säästöä tuli, mutta ennen kaikkea pidän tämän lampun rosoisuudesta ja siitä, että se muistuttaa meneestä ajasta. Tuntuu, että se muutti koko huoneen tunnelmaa viihtyisämmäksi. Nyt uskon siihen, että valaisimella on suuri vaikutus sisustuksessa. Sanoin ystävälleni, että tämä valaisin teki verhoistanikin paremman näköiset. Suuret kiitokset tästä valaisimesta kuuluu ystävälleni sekä puolisolleni joka oli taas mukana projektissani. 
Mutta täytyy vielä sano, että on hieno vaalia mahdollisuuksien mukaan vanhoja esineitä muuttamalla niiden käyttötarkoitusta tähän päivään sopivaksi. Tämä innoittaa minua kyllä enemmänkin vielä jatkossa miettimään uudelle sisustustuotteelle vaihtoehtoista vanhaa esinettä.
Hyvää lauantain jatkoa teille
toivottelee Marjut

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Voi mikä idea! Taastusti kestää aikaa paljon kauemman kuin ikean valaisimet, onhan se jo kestänyt pitkään tähänkin asti.
Onnittelut!
Kiitos. Joo tämä lamppu kestää kyllä katseita ja käyttöä. Onhan se kestänyt jo monen monituista vuotta toimittaessan virkaa navetassa maitosiivilänä.
Anonyymi sanoi…
Heippa! Juuri tuo maitosiivilävalaisin,jonka bongasin Kantrista, sai minut tulemaan tutustumaan ensimmäistä kertaa blogiisi.Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta,jotta ehdottomasti lisätään kirjanmerkkeihin!! Tervehtien;Minna Lieksasta
Kiitos kommentista ja vierailusta blogissani Minna ja tervetuloa uudelleen :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi