Sammal

Taikakuva haaste 35. Sammal, jäkälä 

Tässä voisi sanoa, että vierivä kivi ei sammaloidu. Mutta paikallaan pysyvä raparperinlehdestä muotonsa saanut betonilaatta sammaloituu ajan saatossa kun saa olla paikallaan. Minusta sammal antaa kivipinnoille hienon patinan.

Tästä pääset katsomaan muiden kuvia tai osallistumaan itse haasteeseen.

Terkuin Marjut

Kommentit

Sisko sanoi…
Luonnon käsi on taiteillut upeat väriyhdistelmät sammalen muodossa. Kaunis kivi sammal yhdistelmä. Kiitos kun osallistuit haasteeseen!
Kiitos Sisko kommenttistasi. Jälleen on ollut mukava osallistua haasteeseen ja nähdä myös muiden osallistujien hienoja kuvia samasta aiheesta.
Anonyymi sanoi…
Onpa kauniit laatat, noita ei raaski harjata puhtaaksi. Märällä ei kannata liukastua kuitenkaan. Ehkä on parempi kulkea vierestä ja ihailla vaan :-)
Kiitos. Nämä laatat saa olla koristeena vaan. Ei malta putsata kauniin vehreää sammalta pois. Oikeastaan sammalen vihreä on ehkä kauneimpia vihreän sävyjä jota tiedän.
RaijaAnnikki sanoi…
Syksyn leikkiä ja luonnon taidetta.
Näin juuri. Luonto on kyllä oikein taiteen aarreaitta. Ihastelin juuri eilen kun auringonsäteet osui kellastuneeseen vaahteraan ja sai puun loistamaan entisestään. Oli todella kaunis näky 😊
unelmikko sanoi…
Sammal löytää aina paikkansa, joka kolosta, jonne se haluaa asettua, kauniina se "sisustaa" rakoset.
Hienosti sanottu, näinhän se juuri on :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi