Valmis portaikko

Portaikon maalaus on ollut valmiina ajat sitten. Joten ehkä nyt on jo aika postailla kuvia valmiista vitivalkoisesta portaikosta. Alun valkoisuus hämmensi minua ja tuntui, että kaikki pöly näkyi niissä paremmin kuin entisen maalin päällä. Seinän rajauksissakin tuli sotkettua hieman ja sekös minua taannoin ketutti. Mutta nyt kun niitä ei enää niin tarkoin tiiraile niin eihän sitä asiaa juurikaan tule miettineeksi. Sitä ehkä odottaa itseltään vain liikoja vaikka ei ole tässä asiassa edes ammattilainen. Joskus sitä on liian ankara itselleen, pitäisi osata höllätä.
Nyt kuitenkin olen tyytyväinen, että työ on tehty ja saa taas astua joka portaalle :) Se harppominen alkoi käydä jo työstä :)
Laitoin lahjaksi saamani tunnelmalampun portaikkoon ja mielestäni se löysi sieltä kyllä arvoisensa paikan. Sen hienosti reijistä loistava lämmin valo pääsee paremmin oikeuksiinsa tälläisessä vaaleassa tilassa. Siitä hyötyy siis molemmat, portaikko että tunnelmalamppu. 


Tästä pääset katsomaan portaikon lähtötilannetta.


Hyvää alkanutta viikonloppua
-Marjut-

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Portaat ovat kauniit vaaleina ja oli erityisen hieno idea laittaa lamppu portaalle. Sen elävä valo häivyttää kaiken pienen, mitä turhaan katsot. Onneksi ihmisen silmä on sellainen, että se tottuu ajan kanssa kaikkeen turhaan. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän onneksi tuo liiallinen tarkkaavaisuus hiipuu.
Onnea uusille portaille, varovaista kulkua silti.
Kiitos oikein paljon kommenttistasi. Tuo valo kyllä poistaa kivasti virheitä, mutta onneksi tosiaan itsekin pystyy pikkuhiljaa luopumaan ns. liiasta pikkutarkkuudesta. Pikkutarkkuus joissakin asioissa saattaa olla aika energiasyöppö ja vie pääasialta kaiken huomion.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi