Porkkanaraaste kera pähkinöiden

Hyvää alkanutta viikoa täältä maalaismaisemista! Viikko alkoi taas sateisissa merkeissä ainakin näillä main mutta toivotaan, että se tästä vielä viikon edetessä kirkastuu. Ja jos ei niin tässä olisi luvassa ainakin vinkki lautaselle kuinka siihen saataisiin hivenen auringon säteitä.

Oltiin tässä taannoin ABC:n noutopöydässä herkuttelemassa. Tosi maittavat ruoat siellä olikin ja kiva kun sieltä sai uusia ideoita omaankin ruoanlaittoon. Siellä oli runsas salaattipöytä siementen kera ja raasteitakin löytyi. Itselle seuraava oli ihan makuelämys. Kaikessa yksinkertaisuudessaan porkkanaraaste ja suolapähkinät!

Tätä päätin sitten testata vielä kotonakin ja totta se oli! Makuaisiti ei hämäytynyt herkuja notkuvasta noutopöydästä vaan tämä yhdistelmä maistui hyvältä myös kotona. Itse ostin Lidlistä edullisia tarjouksessa olevia maustettuja suolapähkinöitä jotka maistuivat todella hyviltä porkkanaraasteen kanssa. Näinkin ysinkertaisesta raasteannoksesta saa siis erilaisia variaatioita pähkinöitä vaihdellen.Terkuin Marjut

Kommentit

Maahinen sanoi…
Nam, vaikuttaa herkulliselta. Eipä ole tullut mieleenkään moinen herkku, vaikka molempia erikseen kyllä syön.
Nyt kokeilemaan! Kiitos vinkistä :-)
Tämä oli kyllä yllättävä yhdistelmä vaikka myös kanssa molempia syön mutta erikseen aikaisemmin. Mistä ne ihmiset keksiikin yhdistellä kaikkea toisiinsa ja loihia tälläisiä yksinkertaisiakin herkkuja :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke