Tervehdys Lapualta!

Täällä on alkanut kova tutustuminen uuteen kotipaikkakuntaan. Mielenkiinto tutkimusmatkalle uuteen paikkaan on levinnyt näistä lähiseudun maalaismaisemista ihan maalaiskaupungin taajama-alueelle saakka. 
Viime viikot on mennyt hoidellessa käytännön paperiasioita ja siinä sivussa ei ole paljon ehtinyt tutustua palveluihin mitä uusi paikkakunta tarjoaa. Joten nyt oli aika laittaa isäntä joka on paljasjalkainen paikkuntalainen oppaaksi ja lähteä kiertelemään palveluita mitä minä luultavammin tulen täällä tarvitsemaan. 
Aamu alkoi kahvitteluilla Annalan Villassa joka on tässä matkanvarrella kaupungille mentäessä. Sää tosin ei ollut niin keväisen kaunis mitä olisi toivoa voinut vaan jälleen kerran satoi ja myrsyksi. Tämä ei kuitenkaan meitä paljoakaan hetkauttanut, koska Annalan Villa Cafe & Shop lumosi ainakin idyllisellä miljööllä ja putiikilla minut. Uskon, että kesäisen kauniilla auringonpaisteella vieressä virtaavan joen rannalla oleva Annala pääsee oikein oikeuksiinsa. Mutta sisällä erikoiskahvia ja suklaapusua tällä säällä nauttiessa ei sääkään saanut pilattua sitä kaunista tunnelmaa joka silti valtasi mielen lunnon läheisessä paikassa kauniiden tuotteiden ympäröidessä. Enkä muuten päässyt täältä lähtemään ilman ostoksia koska isäntä huomasi kauniin sisustustuotteen valokuville jonka esittelen myöhemmin blogissa kun saan sen kuvattua.
 Matkamme jatkui Annalasta kirjastoon joka sijaitsee Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa. Tämä vanha Lapuan Patruunatehtaan alue on hienosti uudistettu idylliseksi alueeksi jossa on useita palveluita kirjasto jokinäkymillä lukuunottaen. Pidän siitä kuinka täällä on osattu sitoa palvelut ja luonto hyvin yhtiin. Silloin uskona että ihminen viihtyy paremmin näissä paikoissa.
Viimmeinen mutta ei vähäisin kohteemme oli tälläerää Virkistysuimala Sateenkaari ja kuntosali. Pitäähän emännän tietää missä pääsee kuntoilemaan ja vesijuoksemaan silloin kuin muilta arjen aktiviteeteiltaan ehtii.

Tälläistä tänään oli ohjelmassa ja tässä muutama kamerakännykällä napsaistu kuva. Hyvää viikonlopun jatkoa teille!


Kommentit

mummeli sanoi…
Varmaan mielenkiintoista tutustua uuteen asuinseutuun,
paukun alue on tosiaan kauniisti laitettu. Kerran olen käynyt siellä teatterissa.
Hyvää jatkoa uuteen kotiin ja heleätä helluntaita!
Kiitos ja hyvää helluntaita sinullekkin :) Täytyy kyllä myöntää, että mielenkiintoista on ollut tutustua tähän uuteen kotiseutuun. Toki olen täällä aiemminkin kulkenut mutta silti muutama paikka on hieman jäänyt arvoitukseksi siksi oli mukava kierrellä ja kaarrella niitä katsastamassa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Huonemännyn hoito-ohje

Keittiön uusi saareke