Asuntomessut 2016 Seinäjoki

Eilen saapui lopulliset paperit Mammuttihirreltä joilla voimme hakea rakennuslupaa uudelle tontille. Nyt alkaa olemaan jo odottavat tunnelmat kun ensi viikolla paperit menevät rakennustarkastajalle. Asia pitäisi periaatteessa olla läpihuutojuttu tälläkertaa mutta siihen en aio tuudittautua tällä kertaa. Odotan loppuun asti tyynen rauhallisena mitä tämän kerran päätös rakennusluvasta tuo tullessaan. Mikään ei tässä maassa paperiasioissa ole niin varmaa kuin epävarma. No mutta ne niistä paperiasioista. Toivotaan parasta mutta ei pelätä pahinta niin selviää kaikkista stressittömimmin.

Samaan aikaan kun me täällä odotetaan rakennuslupaa niin Seinäjoen Asuntomessualueella talot alkaa olemaan varmaan aika hyvällä mallilla. Hienoa kun näin lähellä on nämä messut joissa voi käydä kesällä sitten fiilistelemässä ja hakemassa ideoita toivottavasti omaan tupaan :)

Eilen sain myös lukea netistä ikävän uutisen kun yksi Seinäjoen asuntomessujen kohde paloi. Voin vain kuvitella kuinka kauheaa se on nähdä uurastustensa menevän hukkaan. Onneksi kuitenkin kenellekkään ei ollut tiettävästi sattunut mitään. Toivon kuitenkin perheelle voimia ja onnea uuteen rakennusurakkaan.

Hankin viikonloppulukemisiksi kaksi lehteä jotka liittyvät puutarhoihin ja kotiin. Juuri tässä unelmointivaiheessa on kiva haalia käsiinsä aiheeseen liittyvää luettavaa. Lehtien kauniista kuvista voi fiilistellä sisutuksia sekä upeita puutarhaideoita mutta samalla niistä saa arvokasta tietoa. Edellisessä kodissa en jaksanut puutarhaa tehdessäni kovinkaan pohtia ja panostaa siihen seikkaan sopiiko jokin kukka juuri sille paikalle. Mutta sehän on tärkeä pointti että maa on hyvä juuri sille kukakalle jonka siihen istutan. Perustusten tekeminen on kaiken a ja o. Nyt olisi mahtava saada avuksi ammattilainen kun alaa on enemmän ja ideoita ehkä liikaakin. Liian vaativa puutarha ei sovi minulle. Helppohoitoinen ja yksinkertaisen kaunis olisi ihana :) Myös messuilta on kiva hakea inspiraatioita ja nyt aion taas jakaa kuvia Kalajoen loma-asuntomessuilta.


Inspiroivin terveisin
Marjut
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke