Talvimaisemia Etelä-Pohjanmaalta

On se pakkasta taas pidellyt, mutta huomenna pitäisi lauhtumaan alkaa. Onneksi, voisi jo sanoa. Paljon on ihmisten autoja tuolla tien päällä ainakin näyttänyt nämä pakkaset koettelevan. Akkukauppa on tehnyt varmaan hyvää saldoa näin tammikuussa jo. Mutta toivottavasti ihmiset ovat sentään pysyneet lämpimänä eikä kukaan ole itseään palelluttanut.
Kyllä sitä on itsekin kaiken varalta pukenut itsensä päästä varpaisiin hyvin työmatkoillekin. Eihän sitä koskaan tiedä milloin sitä oma auto stoppaa. Tälläerää vain bensatankin luukku ei auennut kun yritin tankkaamaan mennä. Jäi silläkertaa haaveeksi vain mutta kotona lämmin vesi auttoi asiaan. Nyt pääsee antamaan autolle jälleen menovettä :)
Kaiken tämän kylmyyden keskellä kuitenkin mieltä on lämmittänyt kauniit maisemat. Ihana ajella iltapäisivin töistä kotiin kun on niin kauniin talvista. Tässä hieman täältä kotikonnuilta talvimaisemia.


Hyvää viikon jatkoa
toivoo Marjut

Kommentit

mummeli sanoi…
Kauniita lumikuvia! Nyt se pakkanen lopultakin pyllähti, enään -10° Nyt tarkenee mennä koiran kanssa lenkille.
Kiitos kommenteista Satu ja Mummeli. Onneksi tosiaan pyllähti :) tuo pakkanen. Ihana käydä nyt lenkillä koiran kanssa tosiaan. Tekee mieli mennä vähä pidemmällekkin. Toivottavasti tälläisenä nyt pysyisi lopputalvi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke